Farvelaser til under 6.000 kroner

Ny billig farvelaserprinter fra Lexmark udskriver otte farvesider i minuttet.

Indhold

Lexmark C510 er navnet på Lexmarks nye økonomiske farvelaserprinter, som det er lykkedes Lexmark at holde på en pris under 6.000 kroner med moms. Printeren kan udskrive 30 sort/hvid-sider eller otte farvesider på et minut.

Med en pris på under 6.000 kroner må man til gengæld undvære netværkstilslutning og nøjes med at slutte printeren til en computer med USB-stikket.

For at kunne koble printeren til netværket må man investere godt tusinde kroner ekstra i Lexmark C510n, der desuden har 128 megabyte hukommelse, mod de 64 megabyte i C510.

Printeren er velegnet i driftmiljøer, hvor der udskrives omkring 35.000 sider om måneden, og den kan udstyres med ekstra papirbakker, der bringer kapaciteten op på 780 ark.

Vi mistænker Lexmark for at have den entusiatiske hjemmebruger eller SOHO-kontoret i kikkerten med C510, der kun er udstyret med USB. Vil man bruge den i det omfang, den egentlig er beregnet til, bør man anbringe printeren på netværket i stedet, og derfor er C510n et bedre valg.

Lexmark C510 er udstyret med en 500 MHz processor og integreret papirføder med plads til 250 ark. Den understøtter både Postscript 3 og PCL 6 emulering.
Det er lykkedes for Lexmark at gøre printeren 20 procent mindre end forgængeren og samtidig samle næsten al betjening i knapperne på fronten.

Man kan øge tiden mellem tonerskift ved at anvende tonerkassetter med ekstra kapacitet. Det giver en kapacitet på 6.600 farvesider og 10.000 s/h sider.

C510 er seneste produkt i Lexmarks serie af farvelaserprintere, der desuden består af Lexmark C912, der kan håndtere formater op til A3, mens C510 er begrænset til A4.

Lexmark forventer, at prisen for C510 bliver 5.595 kroner med moms, mens C510n vil koste 7.445 kroner med moms.

Endelig tilbyder Lexmark model C510dtn, der er udstyret med automatisk duplex-enhed og en 530 arks papirbakke til en pris af 14.995 kroner med moms.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

MAN Energy Solutions

Department Manager Edge Platform

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Testmanager til Partsrepræsentation
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere