Trådløst sikkerhedssystem fra Trust

Trust lancerer en ny løsning, der kan holde øje med hjemmets eller kontorets mest værdifulde genstande. Det hele foregår trådløst via et videokamera og en bærbar fladskærm.

Indhold

Et nyt sikkerhedssystem fra Trust, gør det muligt på alle tider af døgnet at holde øje med kontorets nyindkøbte pc?er, bilen i garagen eller stuens splinternye B&O-fjernsyn, via trådløst netværk og små monitorer.

Sikkerhedssystemet overfører et radiosignal, gennem både lofter og vægge, som gør det muligt for et flot og klart billede på monitoren. Systemet kan endvidere udvides, ved at anvende andre trådløse videokameraer og modtagere fra Trust.

Trust 140BM LCD Wireless Observation System fungerer ved en trådløs frekvens på 2,4 GHz og har tre forskellige kanaler at vælge i mellem for den bedste modtagerkvalitet af signalet.

Løsningen består af to komponenter, nemlig et trådløst farvekamera og en farvemonitor. Kameraet har integreret mikrofon og et objektiv med en 1/3? CMOS-sensor, som kan drejes til en passende position.

Det er ligeledes udstyret med ekstra infrarøde lysdioder til sort/hvidt natsyn så mørke rum kan overvåges om både natten og dagen.

Overvågningsløsningen fra Trust kan holde øje med både kontorets og hjemmets værdifulde genstande.

Den trådløse monitor er en 4 cm TFT LCD-farveskærm. Den har en integreret modtager og en højttaler samt en ekstra videoudgang for tilslutning til fjernsyn eller videooptager.

Farvemonitoren kan indstilles så den tænder automatisk når der bliver opfanget lyd. Man kan direkte på monitoren tænde eller slukke for lyden, ligesom man kan justere lysintensiteten, for at opnå en længere levetid for batterierne.

Den bærbare fladskærm kan nemt tages med hen til aftenkaffen hos naboen, så brugeren, via monitoren, kan følge med i, at den hjemlige aktivitet forløber forholdsvis fredsommelig. Eneste krav er, at man befinder sig inden for en afstand af 100 meter fra senderen.

Systemet vil være i handelen i slutningen af februar til en vejledende pris på 1.199 kroner med moms.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere