Fakturering, fjernadgang, kontorpakke, projektledelse og synkronisering

Tilbage til oversigten

Fakturering

Zoho Invoice: Hvis du ikke har brug for en fuldt udviklet regnskabs-applikation som QuickBooks, er Zoho Invoice en næsten perfekt web-baseret løsning til at holde styr på simpel fakturering.

Du kan oprette og administrere kundekonti og oprette fakturaer og derefter printe eller emaile dem med et enkelt museklik.

Du kan også knytte din brug af Zoho til andre af Zohos tjenester for en merpris.

Pris: Gratis til cirka 190 kroner (35 dollars) om måneden afhængig af antallet af fakturaer.

Mobil fjernadgang

SoonR Desktop: Én ting er at sidde fast i en lufthavn uden adgang til kritiske filer på kontoret, men hvad hvis du ikke engang har adgang til en computer?

Prøv SoonR, som giver dig mulighed for at hente filer fra din pc eller Mac via en mobiltelefon. SoonR er ikke lavet til store dataoverførsler, men det kan være en stor hjælp, når det virkelig gælder.

Pris: Gratis.

Kontorpakke

Microsoft Office: Alle virksomheder, store som små, har formentlig brug for mindst én kopi af Microsoft Office et eller andet sted i bygningen.

Pakkens applikationer er simpelthen for tæt på at være branche-standard til, at man bare kan ignorere dem.

Det kan være dyrt, men du behøver ikke at bekymre dig om at opgradere til den nyeste version - alt hvad der er lavet årtusindskiftet kan bruges.

Pris: 455 til 2140 kroner (85 til 400 dollars) per bruger afhængig af version.

OpenOffice.org: Hvis du ikke vil betale det, Microsoft Office koster, dækker denne alternative pakke 95 procent af dine behov.

OpenOffice.org er for det meste kompatibel med Microsoft Office, og funktionerne ligner nok til, at en Microsoft-bruger ikke burde have nogen problemer med at bruge dem.

De tre store applikationer - tekstbehandling, regneark og præsentation - er der allesammen sammen med en simpel database og en tegnefunktion.

OpenOffice har problemer med Office 2007-filer, men den nyeste version, OpenOffice 3, har efter sigende ikke den begrænsning.

Pris: Gratis.

Projektledelse

Basecamp: Du kan lave komplicerede tidslinjer, to do-lister og message boards og dele filer med dine teammedlemmer via et enkelt og brugervenligt web-program.

Basecamp kan holde alle dine medarbejdere på pletten og samtidig holde de andre opdateret om, hvad deres kolleger i teamet arbejder på.

Det kan endda registrere projekttid på medlemsbasis, så man kan lave detaljerede fakturaer og rapporter, når arbejdet er udført.

Pris: 130 til 800 kroner (24 til 149 dollars) om måneden, afhængig af antallet af projekter.

Fjernadgang/synkronisering

LogMeIn: Hvis du bare har brug for lejlighedsvis adgang til en enkelt pc, der ikke er inden for gåafstand, kan du klare dig med dette simple fjernadgangs-program.

Med LogMeIn kan du hurtigt oprette forbindelse til din arbejdscomputer og hente en fil eller tjekke en applikation, du ikke har på din laptop, alt sammen fra en hvilken som helst computer med web-browser.

Pris: Gratis til cirka 110 kroner (20 dollars) om måneden.

Syncplicity: Hvis du jævnligt bruger mere end én computer, kan det være forvirrende at holde styr på, hvilken maskine, der indeholder hvilken version af hvilken rapport.

Løsning: Synkroniser pc'erne, så du kan sikre, at de alle er opdateret og samtidig beskytte dig selv, hvis du har lavet forskellige ændringer i den samme fil på flere pc'er.

I modsætning til det meste traditionelle synkroniserings-software arbejder Syncplicity via nettet, hvilket betyder, at du kan synkronisere, uanset hvor du befinder dig.

Pris: Gratis for 2GB til cirka 55 kroner (10 dollars) om måneden for 40GB.

Tilbage til oversigten




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
PCI og cloud-sikkerhed: Strategi til beskyttelse af betalingsdata

Er din organisation klar til de nye PCI DSS 4.0-krav? Deltag i vores event og få indsigt i, hvordan du navigerer i compliance-udfordringerne i en cloud-drevet verden.

16. januar 2025 | Læs mere


Strategisk It-sikkerhedsdag 2025, Aarhus: Viden om trusler og tendenser – Beskyt din virksomhed

Gå ikke glip af årets vigtigste begivenhed for it-sikkerhedsprofessionelle! Mød Danmarks førende eksperter, deltag i inspirerende diskussioner og få praktisk erfaring med de nyeste teknologier. Bliv klogere på de seneste trusler og lær, hvordan du bedst beskytter din virksomhed mod cyberangreb. Tilmeld dig nu og vær på forkant med fremtidens cybersikkerhedsudfordringer.

21. januar 2025 | Læs mere


Strategisk It-sikkerhedsdag 2025, København: Viden om trusler og tendenser – Beskyt din virksomhed

Gå ikke glip af årets vigtigste begivenhed for it-sikkerhedsprofessionelle! Mød Danmarks førende eksperter, deltag i inspirerende diskussioner og få praktisk erfaring med de nyeste teknologier. Bliv klogere på de seneste trusler og lær, hvordan du bedst beskytter din virksomhed mod cyberangreb. Tilmeld dig nu og vær på forkant med fremtidens cybersikkerhedsudfordringer.

23. januar 2025 | Læs mere






White paper
SAP: Skab værdi og minimér omkostninger med effektiv dokumenthåndtering