Artikel top billede

Stifter og administrerende direktør Kaare Danielsen, Jobindex.

Køb en bunke jobansøgninger hos Jobindex

Top 100-pris: Jobindex er ikke blot en jobdatabase. Virksomheden leverer konsulentydelser fra en kunde mangler medarbejdere til der ligger en bunke jobansøgninger på kundens bord.

Årets bedste it-konsulenthus er Jobindex.

Selskabets koncept har da også for længst bredt sig videre end udelukkende at være salg af bannerannoncer og jobannoncer.

"Vi er gået fra at være et it-firma med fokus på klik og besøgstal til at tale om kandidater og rekruttering," siger stifter og administrerende direktør Kaare Danielsen fra Jobindex.

I dag har virksomheden blandt andet nedsat et rekrutteringsteam, der ved hjælp af teknologiske redskaber som cv-databasen, skal yde firmaerne konsulentydelser.

Teamet screener et hav af jobsøgende, hjælper firmaer med at skrive jobannoncer og kunne indtil for nylig i visse tilfælde være med hele vejen til underskrivelse af ansættelseskontrakten.

"Det produkt stoppede vi dog med i sommers, da selve udvælgelsen, når man står med en relevant gruppe ansøgere er en hel videnskab, som jeg tror firmaerne bedst selv kan klare," siger direktør.

Massiv vækst

Så i dag yder man service frem til at firmaet får en overskuelig bunke ansøgere på bordet. Og gør man godt.

Selskabet er gået fra 60 til 100 millioner kroner i omsætningsfremgang, fordobling af overskuddet og 20 nye medarbejdere.

"Siden 2002 er vi blevet tidoblet. Markedet er tredoblet ved at annoncer går fra avis til net, men erobrede markedsandele er vi også vokset markant på," siger direktøren.

Jobindex forventer fortsæt vækst dog "kun" på 30 procent, som direktøren udtrykker det.

"Vi går i bedste fald ind i et flat marked og skal erobre yderligere markedsandele, blandt andet har vi potentielle inden for den offentlige sektor, hvor vi i dag ikke er så store," siger han.

Også i udlandet er firmaet bindeled mellem ansøgere og firmaer.

I et strategisk samarbejde med Eniro, drives tjenester i Sverige, Norge og Finland. Under navnet Jobsafari drives desuden tjenester i Tyskland, Holland, England, Frankrig, Østrig, Schweiz og Spanien.

Kaare Danielsen forklarer, at man har websider derude, men at de ikke rigtigt er slået igennem. Selvom man har været i Sverige i syv år, så fortsætter man særligt der.

"Vi giver ikke sådan op, i år skal vi slå igennem deroppe," siger direktøren.

Top 3 firmaer

Placeringer:

1: Jobindex.

2: ZenIT Consult A/S.

3. Prodata Consult.

Læs mere på Computerworlds Top 100-site.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere