Fujifilm kamera med ny chip

Fujifilm lancerer til efteråret fire nye kameraer. FinePix S7000 er udstyret med en Super CCD HR-chip på seks megapixels.

Indhold

Der er nyt til de halvprofessionelle og nybegyndere blandt de fire kameraer, som Fujifilm sender ud på det danske marked i løbet af efteråret.

FinePix S7000 er en af de fire nyheder fra Fujifilm.
FinePix S7000 Zoom er den mest interessante nyhed af de fire kameraer fra Fujifilm. Det er det første digitale kamera med den såkaldte Super CCD HR-chip, der har seks millioner effektive pixels. Den særlige chip giver billeder i en opløsning på 12 megapixels.

Kameraet, der i sin udformning minder meget om et konventionelt spejlreflekskamera, er baseret på FinePix S602 Zoom og indeholder de samme features. Blandt andet fuld manuel kontrol over lukker, fokus og blitz og 6x optisk zoom.

Alle billeder bliver gemt i RAW-fomat, og S7000 Zoom er udstyret med høj hastighedsindstilling - op til ISO 800 - der skulle gøre det muligt at tage billeder under svage lysforhold uden blitz.

Desuden har kameraet også video-funktion, så man kan optage 30 billeder i sekundet med lyd i VGA-format. Der er en dobbelt kort-indgang, så man kan bruge både xD-Picture Card og CompactFlash, herunder Microdrive.

Andet skud på stammen i den nye række af FinePix-kameraer hedder S5000 Zoom. Det er Fujifilms første kamera med 10x optisk zoom, hvilket svarer til 37-370 millimeter på en 35mm kamera.

Også S5000 er udformet som et spejlreflekskamera og er udstyret med Super CCD-chippen. Chippen har 3,1 millioner effektive pixels, og kameraet producerer billeder på 6 megapixels.

S5000 Zoom kommer til september, mens S7000 kan købes i Danmark fra oktober. De kommer til at koste henholdsvis 4.495 og 7.495 kroner inklusive moms.

De to efternølere i serien hedder FinePix A205S og A210. De skulle efter sigende være så lette at bruge, at alt hvad man skal gøre er at pege og skyde. Store knapper og et enkelt menu-layout skulle også være med til at gøre det nemt for nybegyndere.

A205S Zoom og A210 Zoom har et 3x optisk zoom. Opløsningen er henholdsvis 2 og 3,2 megapixels. Begge kameraer er udstyret en videoudgang, så man kan bruge sit fjernsyn til at fremvise billeder i stedet for pc-skærmen.

De to kameraer til nmybegyndere kommer også på markedet til september. Prisen A205S Zoom bliver 1.995 kroner, mens A210 Zoom kommer til at koste 2.495 kroner. En dockingstation kan købes for 795 kroner. Alle priser er med moms.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere