Artikel top billede

Her er de bedste steder at outsource til

Sprogevner, kulturel kompatibilitet og data-sikkerhed er vigtige ting, når firmaer skal outsource deres it-tjenester. Se listen over de 30 mest attraktive steder at sende opgaverne hen,

Se listen over de attraktive lande at outsource til.

Computerworld News Service: Både de europæiske og amerikanske virksomheder vil øge fokus på outsourcing markant i de kommende år.

Analysehuset Gartner spår, at investeringerne vil stige med 40 procent i USA og 60 procent i Europa i 2008.

Ifølge analysehuset har benyttet sig af lejligheden til at udarbejde en liste med de 30 mest attraktive lande at sende it-opgaverne hen.

Ifølge Gartner er destinationer på det amerikanske kontinent det mest attraktive for købere i USA at outsource til.

Det skyldes ikke mindst, at de latinamerikanske lande i stigende grad bliver værdsat for deres spansktalende medarbejdere, sel vom IP- og sikkerhedsproblemer stadig er mere fremherskende.

I Asien/Stillehavslandene støtter Kina, Indien og Singapore udbygningen af outsourcing-industrierne voldsomt , men Kina klarer sig dårligt, når det kommer til sproglige evner.

Politiske og økonomiske risici er et problem i Pakistan, Filippinerne, Sri Lanka og Vietnam, mens dyrere områder som Australien, New Zealand og Singapore ligger i spidsen, når det gælder kulturel kompatibilitet, global og juridisk udvikling og data- og intellektuel sikkerhed og privacy.

Regeringsstøtte er generelt lav i EMEA-regionen.

Irland, Israel, Nordirland og Sydafrika scorer højt på deres engelskkundskaber.

Men Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Polen og Rumænien får gode point for alternative sprogkundskaber, der er attraktive for et stigende antal kontinentale europæiske købere.

De nye EU-lande, Slovakiet og Rumænien, ligger sammen med Rusland og Ukraine i front, når det kommer til lave omkostninger, men Gartner noterer, at omkostningerne i EMEA-regionen generelt er flydende.

Se listen over de attraktive lande at outsource til.

Oversat af Mille Bindslev




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere