Ny IBM-teknologi åbner for real-tids-dokumenter

En sammensmeltning mellem to IBM-programmer skal gøre det muligt at dele dokumenter i real-tid.

Computerworld News Service: IBM vil integrere selskabets Symphony-værktøj med selskabets Sametime-platform, og derved give brugerne mulighed for at dele dokumenter og kommunikere i real time.

IBM arbejder løbendepå, at produktivitetsværktøjerne skal opfylde kravene om integration med fælles kommunikationsplatforme.

IBM tilbyder allerede en lignende integration mellem Sametime og Windows Microsoft Office, og det er ingen tilfældighed, at IBM's udmelding kommer en uge før Microsoft officielt frigiver sin Office Communications Server (OSC) 2007.

IBM vil dog bygge dets Sametime/Symphony-ægteskab på Eclipse's åbne standard og åben API's til audio, video og PBX integration.

Inden sommer 2008

IBM planlægger at lancere sin integrerede platform i første halvår af 2008 og vil supporte den på Sametime 8, der forventes udsendt sidst på året.

IBM siger, at selskabet sandsynligvis vil indbygge support til ældre versioner af Sametime på et senere tidspunkt.

Integrationen af Symphony og Sametime tager sigte mod at gøre det muligt at oploade præsentationer til Sametime-konferencer.

Tekst og regneark

Brugerne kan også oploade tekstdokumenter og regneark.

Hertil kommer, at IBM integrerer opload-mulighederne med selskabets Sametime Unite hosted konference-tjeneste, som er et biprodukt af selskabets køb af WebDialog.

IBM vil integrere Sametime's 'tilstede'-funktion med Symphony, så brugerne kan se, når dokumentforfatteren er online og eventuelt igangsætte samtaler.

IBM's Symphony består af Lotus Documents, Spreadsheets og Presentations, og ligner derved Microsoft Office, Google Apps, samt produkter fra Sun, Zoho og andre.

Symphony kan køre på både Windows og Linux og understøtter mange filformater, blandt dem Open Document Format, Microsoft Office. Symphony kan også producere PDF-filer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere