iPod er ude af ønskeseddelen

Tre ud af fire har som minimum et digitalt livsstilsprodukt på deres ønskeliste til jul. HDTV og bærbare er blandt top juleønsker, viser undersøgelse af 1.200 amerikanske forbrugere.

HD fladskærme blev nummer et med hele 35 procent.

Men interessant nok vil de fleste HD-fladskærme ikke levere sand High Definition-kvalitet til deres ejere, da kun to procent har intentioner om at anskaffe sig en HD-modtager fra deres kabel- eller satellitudbyder.

Ønskelisterne er publiceret i Digital Life America - Holiday 2007 Edition og er opdelt i tre dele: En almen og to særskilte for mænd og kvinder.

Apples iPhone rangerer kun som nummer 15 på den overordnede liste for både mænd og kvinder. Det mest populære Apple-produkt er en bærbar, som placerer sig på 11. pladsen i den almene liste og som nummer 9 hos kvinderne.

Mens ingen individuelle Apple-produkter kommer højere op end 11. pladsen på ønskelisten, placerer Apples teknologiprodukter sig samlet på top fem.

Seks fælles ønsker

Mænd og kvinder har seks ønsker tilfælles i top-10 listen – resten er kønsbestemte.

Sony PS3 og Xbox 360 er på mændenes top-10, men når ikke så langt hos kvinderne. På den anden side ligger TiVo/DVR og Apple bærbare i kvinderne top-10, men dukker slet ikke op hos mændene.

Bærbare er mere populære end desktop pc´er blandt de 18-34-årige. Nintendo Wii, Sony PS3 og Xbox 360 er alle på de 18-43-åriges ønskeliste. Nintendo Wii blev den mest populære konsol som nummer otte på den almene liste og udmanøvrerede dermed Sony PS3 på en 9. plads - Xbox blev nummer 12.

Digitale kameraer er populære i alle aldersgrupper og rangerer som nummer 2 eller 3.

GPS navigationssystemer til biler er mainstream og er placeret som nummer fem blandt mænd og som nummer syv hos kvinder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere