Microsoft-strategi: Microsoft Online

Microsoft Online er resultatet af et to års pilotprogram: Microsoft Managed Solutions.

Microsoft Online baserer sig på Exchange Online, Office Sharepoint Online, Office Communications Online, Office Live Meeting, Exchange Hosted Services og BizTalk Services.

Microsoft Online er rettet mod virksomheder med mindst 5.000 interne brugere.

"Microsoft Online er rettet mod den høje ende af spektret af virksomheder med en meget kompleks it-infrastruktur. Det er virksomheder hvor krav til sikkerhed, drift, skalerbarhed og oppetid er store," siger Thomas Schnegelsberg, divisionschef for Office System i Microsoft.

Ifølge Thomas Schnegelsberg har der ikke deltaget nogle danske virksomheder i pilotprogrammet.

"En række internationale firmaer har deltaget, så vi nu står med en løsning der er modnet og testet af på alle leder og kanter. Vi har endnu ingen konkret dialog med danske virksomheder om at gå igang med Microsoft Online, men en række virksomheder er briefet om pilotprogrammet," siger Thoimas Schnegelsberg.

Ifølge Microsoft gør Microsoft Online løsningspartnere i stand til at tilbyde deres kunder flere muligheder, da IT-løsninger nu kan kombinere elementer fra den klassiske model, hvor software installeres hos kunden og hostedeydelser samt Microsoft Online services, der er tilgængelig fra enhver internetopkobling

Tilbage til artiklen: Her er Microsofts nye strategi.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere