Adobe og Business Objects i alliance mod Microsoft

Tema: Business Intelligence: Adobe Systems vil samarbejde med Business Objects, for at tilføje business intelligence-funktioner til internetbaserede applikationer.

Adobe Systems vil samarbejde med Business Objects for at tilføje business intelligence-funktioner til selskabets internetbaserede applikationer.

De to virksomheder offentliggør samarbejdet på Adobe MAX 2007-konferencen, som begynder i dag, mandag, i Chicago.

Firmaerne har planer om at udvikle en Business Objects Xcelsius Connector til Adobe LiveCycle Data Services ES, der er Adobes software til fjernbetjening af data, messaging og datahåndtering, som integrerer internetbaserede applikationer med eksisterende applikationer og back end-data.

Stabilitet

De web-baserede applikationer har banebrydende visuelle interfaces men den samme stabilitet som normale pc-applikationer.

Xcelius kan bearbejde analytiske data fra back end-systemer, og overføre dem til grafiske fremstillinger, der kan anvendes i Microsoft PowerPoint, Word, Adobe PDF og rich internet-applikationer.

Adobe og Business Objects har også planer om at udvikle teknologier, der kan få Adobe Flex-udviklingsmiljø og Xcelsius til at arbejde sammen, for at gøre det hurtigere og lettere for programudviklere at skabe visuelt interessante business intelligence-applikationer, siger firmaerne.

De vil også udvide Xcelsius, så programmet kan eksportere applikationer til Adobe Integrated Runtime (AIR), Adobes software, der gør programmører i stand til at lave desktop-applikationer ud af de internetbaserede-applikationer.

Kampen mod Microsoft

Adobe ligger i krig med Microsoft på flere fronter. En af dem er udviklingen og implementeringen af de internetbaserede applikationer, der er lige så robuste på pc'en som de er på web-sitet.

De to firmaer konkurrerer også om samarbejdssoftware til små og mellemstore virksomheder. Ved at forbinde internetbaserede applikationer med back end-funktionaliteter, skulle Adobe stå stærkt i kampen.

Adobe og Business Objects har planlagt at demonstrere de sammenbyggede teknologier på Adobe MAX-konferencen, hvor de også vil vise en AIR-baseret business-intelligence desktop-prototype fra Business Objects og et nyt Flash and Flex-baseret miljø, der giver virksomhederne mulighed for at bruge og navigere med business intelligence-data.

Adobes LiveCycle Data services ES Connector til Xcelsius forventes at være klar fra Business Objects i første kvartal 2008, siger firmaerne. Adobe og Business Objects planlægger at præsentere flere fælles produkter i første halvår af 2008.

Oversat af Bo Madsen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere