Bling-bling: Film til bilen, cykel-GPS, digital tegnebog

Computerworld News Service: Her er guiden, der hjælper dig igennem den teknologiske jungle af bras og blær.

Bilens underholdningssystem

Der er intet, der siger ”køreglæde” som et underholdningssystem til 1.700 kroner installeret i solskærmen på passagerersædet i en bil.

Den syv-tommers LCD-skærm fra Gadget Universe med navnet Sun Visor kan alt.

Sun Visor støtter ikke bare DVD-formatet, men også CD, MP3, CD-R og CD-RW, så man kan brænde sine egne disk og se eller lytte til dem på motorvejen.

Sun Visor kan også opfange lokale fjernsynskanaler.

Som om der ikke var rigeligt at tage sig til på motorvejen, kan man også stikke Sun Visors USB i sin laptop og afspille medier direkte fra sin harddisk.

Den afspiller lyden over bilens egne højtalere.

Vi behøver selvfølgelig ikke at minde om, at bilisten skal holde øjnene på vejen og at denne Pandoras æske af morskab, kun er forbeholdt passagerer.

Digitale billeder i tegnebogen

For omkring 330 kroner får du, hvad der ligner en læderpung både i herre- og damemodeller, som har plads til pengesedler og kreditkort, og som har en 1,4-tommers skærm og plads til over 50 digitale fotografier.

Det er Brookstone, der står bag denne elektroniske tegnebog, som selskabet kalder Digital Photo Wallet.

Displayet kan tages af og genoplades og kan selvfølgelig via USB synkronisere med en PC.

Cykelcomputer med GPS

Garmin er kendt for virksomhedens GPS-udstyr i rummet og for at producere intelligente, pålidelige vejvisningsservice i høj kvalitet.

Nu er virksomheden på banen med dens nyeste skud på GPS-stammen – nemlig en navigatør til cyklister til den nette sum af 2.200 kroner.

Den vejer ingen ting og er let at anvende, og den måler automatisk alle de standard-informationer, som almindelige cykelcomputere tager sig af som kilometer i timen, afstand, tid og brændte kalorier.

Vidunderet hedder Edge 305, og ved ikke bare hvor du er, men også hvor høje de kommende bakker er - og som en ekstra bonus gemmer den din bedste tid, hvis du kører den samme rute igen og igen, så du kan konkurrere mod dig selv.

GPS til fodgængere

Dette elektroniske sommerudstyr fra Garmin hedder Rino 110 og er både vandtæt og har GPS.

GPS’en finder ikke bare dig og det sted du skal hen, den finder også andre Rino-brugere i nærheden.

Som om det ikke var nok, bruger den en standard FRS/GMRS radio, hvilket betyder at man også kan brugen den til at kommunikere med de fleste andre radio-baserede walkie-talkier.

Læs om mere lir til sommeren.

Læs om: Vandtæt iPod-etui, grill med USB-stik, flydende telefon.

Læs om: Robothajer, sammenrulleligt tastatur, elektronisk sol-beskyttelse.

Læs om: Bærbar strømkilde, toptjekket smartphone, GPS.

Læs om: Bærbar Playstation, Zen Stone, digitale bagrude-beskeder i din bil.

Læs om: Lysende surfbræt, bærbar micro-ovn, radio-baseret redningsvest

Læs om: Kamera på 150 gram, top-garneret videokamera, billigt undervandskamera.

Oversat af Ditte Thøgersen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere