Nyt medie for den digitale dansker

Computerworld relancerer sin ugentlige magasinavis med nyt indhold og lancerer samtidig en lang række nye læsertilbud og aktiviteter - fra nye mediekanaler til tænketanke, konferencer og konkurrecer

Computerworld lancerer sig i dag som mediet for det digitale Danmark. Ny teknologi og nye formater skal levere læserne nyheder og dialog på nye og mere berigende måder.

Relanceringen sker med en lang række nyskabelser, der spænder fra en indholdsmæssig fornyelse af den snart 25 år gamle trykte udgave af Computerworld som magasinavis til en lang række redaktionelle nyskabelser og medietilbud, som f.eks. it-nyheder på mobiltelefonen – http://m.cw.dk - ekspertblogs om teknologi, medier, ledelse, finans, m.m. – www.cw.dk/blog - og en podcastet magasinudsendelse; ComputerWeek – www.cw.dk/computerweek

Tænketank og nye rammer for debatten

Computerworld version 2.0 vil samtidig spille en mere aktiv rolle i debatten om fremtidens digitale Danmark ved at inddrage læsere og andre interesserede i en lang række nye projekter og initiativer.
Blandt andet har Computerworld igangsat:

• Strategi. En it-tænketank i samarbejde med Dansk IT - CIO Innovation Forum, som får Nykredits it-direktør Lars Mathisen som formand, hvis formål bliver at nytænke agendaen for det digitale Danmark
• Forvaltning. En konkurrence i samarbejde med NNIT, der tager afsæt i en nyudviklet målestok for Danmarks dygtigste offentlige it-ledere – Danmarksmesterskaberne i digital forvaltning
• Teknologi. En række konferencer om fremtidens nøgleteknologier, der ruller perspektiverne og anvendelsesmulighederne ud for erhvervslivet og samfundet, kvalificeret af Danmarks it-ledere, i samarbejde med Innovation Lab

Mange flere initiativer er på vej, blandt andet Danmarksmesterskaberne i it-ledelse, som profilerer de dygtigste it-ledere i landet og synliggør vellykkede it-projekter.

Ambitionen for det nye Computerworld er at levere en ramme omkring fokuserede samtaler om den digitale fremtid, der giver mulighed for at kvalificere debatten mere.

CW Media Lab

Computerworld har samtidig oprettet sit eget medielaboratorium – CW Media Lab. Deltagerne i tænketanken tæller ledere fra andre store mediehuse, som Egmont, TV2 og Danmark Radio, eksperter fra konsulenter som Peytz & Co., Innovation Lab og Copenhagen Crossroads, medieentreprenører som Social Square og Podhead.dk, m.fl. CW Media Lab er et eksperimentarium for ny journalistisk og nye medietilbud.

Den ugentlige magasinavis Computerworld – som har landets suverænt stærkeste it-redaktion til at rapportere om it-nybrudene og perspektivere konsekvenserne – har samtidig tilknyttet landets mest indsigtsfulde panel af digitale kommentatorer, som bringer begivenhederne personligt perspektiv og indblik.

Redaktionelt manifest

Det redaktionelle omdrejningspunkt for det nye Computerworld 2.0 er nedfældet i et redaktionelt manifest, der er sat til debat på en ny blog – "Chefredaktørens bord" - der hver uge tager læserne med bagom spalterne og de overvejelser, som ligger bag lederne og de redaktionelle valg.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere