Super-europæerne hos Det Radikale Venstre har et. Venstre, Konservative og Socialdemokraterne har også været på domæne-indkøb.
Men de mindre Europa-glade partier Enhedslisten, Dansk Folkeparti og Socialistisk Folkeparti har ikke registreret deres eget .eu-domæne.
Der tegner sig et mønster, skulle man mene, men fra Enhedslisten lyder det, at det ikke har været en bevidst politisk manifestation.
– At købe et .eu-domæne har stort set ikke været oppe til diskussion. Vi har ikke siddet og afvist ideen, fordi vi er i mod EU. Det har nok bare ikke været prioriteret så højt, siger Enhedslistens webredaktør, Åge Skovrind.
I stedet har en privatperson i mellemtiden registreret domænet enhedslisten.eu og sørger nu for at sende besøgende videre til partiets .dk-side.
Åge Skovrind overvejer nu, om partiet skal kigge efter et par gode .eu-domænenavne til fremtidige kampagner. Domænet nejtil.eu er dog allerede blevet taget.
Satire på .eu-domænet
Danskfolkeparti.eu var heller ikke reserveret, da der blev åbnet for fri registrering 7. april, så det har privatpersonen Mikkel Winther fra Rødovre ved København købt.
– Jeg sad og købte et par eu-domæner dagen efter, de blev frigivet, og prøvede så helt tilfældigt at søge på partiernes navne. Da jeg så, at danskfolkeparti.eu ikke var taget, købte jeg det et par timer senere - bare for sjov, siger Mikkel Winther.
Han understreger, at han ikke er tilknyttet noget politisk parti og ikke vil misbruge domænet på nogen måde.
Faktisk aner han ikke, hvad det skal bruges til, og på siden opfordrer han nu besøgende til at komme med gode forslag.
– Måske kunne jeg skrive en blog om EU-politik, eller jeg kunne lave noget satire på siden, lyder Mikkel Winthers foreløbigt bedste bud.
Svært at få tilbage
Dansk Folkepartis sekretariat oplyser, at et køb af eu-domæne aldrig rigtig har været oppe at vende i partiet.
Men skulle Dansk Folkeparti på et tidspunkt ønske sig partiets eu-web-adresse, kan partiet indsende en klage til bureauet Eurid, der administrerer .eu-domænerne.
Sagen vil i så fald blive behandlet af en domstol i Prag, og ligesom praksis er med .dk-domænerne, kan domænet blive frataget den oprindelige ejer, hvis det er blevet købt i ond tro, oplyser Eurid.
At firmaer, myndigheder og andre organisationer allerede fra 7. december kunne registrere deres domænenavn, og således fik fire måneders forspring, ændrer altså ikke på sagen.