Aqcel køber Cubizz-selskab

Brødrene Lars og Morten Munch Johansen har indlemmet Cubizz Sales Tools i deres Aqcel-koncern, der med en ny aftale med Microsoft går efter førertrøjen på salg af Microsoft CRM i Danmark.

Med ambitionen om at blive den førende leverandør af hostede kundehåndteringsløsninger (CRM) i Danmark har Aqcel overtaget Cubizz Sales Tolls.

Bag Aqcel står brødrene Morten og Lars Munch Johansen, og Cubizz-aktiviteterne kommer over i selskabet Aqcel CRM, hvor også fem medarbejdere samt partnerne - salgsdirektør Peter Tranberg Møller og leverancedirektør Esben D. Christensen - får plads.

Derimod har Cubizz’ Sales Tools tidligere chef, Torben Aagaard, valgt at prioritere udviklingen af Cubizz Communication, som er et reklamebureau, der har specialiseret sig i dialogmarketing.

Optimal fleksibilitet

Cubizz Sales Tools har allerede 60 kunder - og planen er at nå 200 store danske kunder inden udgangen af 2007.

Aqcel CRM giver kunderne mulighed for at selv at bestemme, om de vil leje eller eje softwaren, om de vil have den installeret lokalt eller hosted hos TDC, og endelig kan Aqcel yde konsulentservice enten af lokale konsulenter eller via offshore partner i Pakistan.

- Hvor CRM-løsninger tidligere var forbeholdt store virksomheder, er der nu en klar tendens til at mindre og mellemstore virksomheder også vil professionalisere og systematisere deres kunderelationer. Hele dette store SMB- og midmarket-segment er vores store mulighed. Mange virksomheder helt ned til 100 medarbejdere har stort udbytte af at få styr på kunderelationerne ved hjælp af denne løsning, siger administrerende direktør Morten Munch Johansen, Aqcel CRM.

Aqcel CRM overtager også Cubizz' partnerstatus hos Microsoft, hvor forventningerne til det nye forretningskoncept, som Aqcel selv betegner som optimal fleksibilitet, er store.

- Vi tror, at Aqcel har set rigtigt, og at selskabet med denne optimale fleksibilitet vil være i stand til at tiltrække nogle nye kunder, der ellers ikke ville have købt Microsoft CRM, og det, vurderer vi, som utroligt spændende og fyldt med masser af potentiale, siger produktchef Bjørn Skou Eilertsen, Microsoft CRM.

Skal selv kunne vælge løsning

Han peger desuden på, at den afgørende forskel ikke ligger i om kunderne kan eje eller lejesoftwaren eller få den hosted, men at det er muligt for kunder et sted at kunne vælge præcis den løsning, der er optimal for den enkelte.

- Der vil være kunder, der vil foretrække en enkel model, der blot skal køre, og så vil der være andre, der vil stille væsentligt større krav og de har så endda muligheden for at få opgaverne løst herhjemme eller eventuelt til en langt billigere pris i Pakistan, siger produktchefen.

Selskabet er flere gange belønnet af Microsoft med danske og internationale priser. senest er Aqcel CRM udnævnt til årets Microsoft CRM Partner i 2005/06.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere