Microsoft Danmark: Vista klar til sommer

Efter et stort milliondyk i overskuddet melder Microsoft om ny fremgang i Danmark. Der er specielt store forventninger til kontorpakken Office 12 og styresystemet Windows Vista, som begge er klar til sommer.

Et kraftigt dalende overskud hos Microsoft Danmark får ikke selskabet til at tvivle på fremtiden.

Tværtimod ser Microsoft aldeles lyst på 2006 efter stor salgsfremgang og med udsigten til nye udgaver af både kontorpakken Office og styresystemet Windows.

- Vi forventer os meget af det nye Vista og Office 12, som kommer til sommer, selvom vi ikke kommer til at se en økonomisk effekt før i vores 2006/07-regnskab, siger økonomidirektør Mikael Frederiksen.

Overskud faldet til 25 mio. kr.

Styresystemet kommer under alle omstændigheder til at hjælpe på bundlinjen hos Microsoft i Danmark, hvor overskuddet i det seneste regnskabsår faldt til knap 25 millioner kroner.

Det er mindre end en tredjedel af året før.

Ifølge Mikael Frederiksen skyldes det hovedsageligt udgifterne til at fusionere salgs-selskabet Microsoft Business Solutions Denmark ind i Microsoft Danmark.

Herudover har Microsoft også brugt mange penge på markedsføring.

Meget frem på alle områder

Til gengæld er det siden regnskabsårets afslutning gået voldsomt frem på alle områder.

- Det er både servere, Office og de gamle Navision-produkter, hvor vi har haft en helt utrolig flot vækst i første halvår fra 1. juni til 31. december. Vi er langt foran vores budgetter og foran sidste år også, fortæller Mikael Frederiksen.

Microsoft har også store forventninger til den kommunale sektor efter en vis tilbageholdenhed på grund af kommunalreformen.

Microsoft har indgået et strategisk samarbejde med den nye Rudersdal Kommune for at høste erfaringer med digital forvaltning.

Efter fusionen med salgsselskabet Microsoft Business Solutions Danmark ApS har Microsoft Danmark nu rundet 300 ansatte.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere