PC World Online i nye klæder

PC World Online har skiftet udseende. Sitet er blevet moderniseret, og det er nu baseret på samme system som Computerworld Online.

indhold

Velkommen til det nye PC World Online site. Sitet er blevet moderniseret og bygger nu på samme system som Computerworld Online.

Det nye site understøtter tre browsere fuldt ud. Det gælder Internet Explorer 5+, Opera 5+ og Netscape 6+ (herunder Mozilla-versioner). Man kan godt bruge meget gamle browsere som Netscape 4, men de brugere, der fastholder en så gammel browser, vil kun kunne se en artikeloversigt og læse artiklerne. De vil ikke have adgang til avancerede muligheder som søgning, debat, relaterede artikler og så videre.

Det nye PC World Online site vil dermed understøtte såvel Windows som Linux og Mac OS. Farver og skrifttyper ændres, så det skulle være lettere at overskue og læse artiklerne. Vi har også gjort layoutet bredere for at tilgodese de mere end 90 % af vore læsere, der benytter sig af en opløsning på mindst 1024 x 768 punkter. Brugere, der har lavere opløsning, kan stadig bruge sitet, men det er grafisk optimeret til denne opløsning.

Debat-sitet og download-sitet bliver helt integreret på PC World Online, så brugerne har direkte adgang til disse sites - og kan se debatindlæg og programmer fra www.pcworld.dk. Der vil også være en nyhedsticker fra Computerworld Online, så man kan holde sig orienteret omkring de seneste danske IT erhvervshistorier.

Det nye site rummer to nye typer annoncer, hvoraf den ene allerede har haft sin debut på det gamle site. Det er det såkaldte rullebanner, der i nogle sekunder ruller ned over skærmen. Den anden nyhed bliver såkaldte artikelbannere, der ligger inde i tekstområdet på artiklerne. De er ved at være standard på alle amerikanske medier for eksempel www.computerworld.com.

Der er lavet følgende begrænsning på rullebanneret. Der er kun ét rullebanner om ugen, og du ser kun banneret én gang. Det betyder, at det ruller ned over forsiden i cirka fem sekunder om ugen. Der er også lavet begrænsninger på artikelbanneret. Det må kun animere i nogle få sekunder. Derefter stopper animationen, så du får ro til at læse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere