Tele2 dumper prisen på bredbåndstelefoni

Et år efter at have lanceret bredbåndstelefoni til fastpris i Danmark dumper Tele2 nu prisen på et abonnement fra 89 til 19 kroner. Produktet er et direkte angreb på Skype og giver mulighed for at ringe til udlandet billigere end at ringe til Næstved.

Tele2 tager nu konsekvensen af, at ikke alle danskere er klar til helt at droppe fastnettelefonen til fordel for telefoni via deres bredbåndsforbindelse.

Selskabet har derfor dumpet priserne på et abonnement fra 89 til 19 kroner, et år efter at selskabet først lancerede bredbåndstelefoni.

Med det nye produkt betaler man efter forbrug, mens priserne til udlandet er langt lavere og er beregnet på at konkurrere med populære Skype.

Tele2 tilbyder således kunderne at ringe for 19,5 øre i minuttet til 15 lande, heriblandt USA, Kina, Canada og en række europæiske lande.

- Vi kan se, at Skype har haft stor succes med lave udlandspriser, som vi selv mener, vi kan matche. Skype tager cirka 15 øre, vi tager 19,5 øre, siger markedsdirektør Thomas Nistrup.

Han mener, at dansk kundeservice og muligheden for at gå uden om computeren ved at bruge en adapter til fastnettelefonen kan forsvare den højere pris.

Paradoksalt nok betyder de nye udlandspriser, at det med abonnementet til 19 kroner er dyrere at ringe til Danmark, hvilket koster 24 øre i minuttet.

Med abonnementet til 89 kroner kan man fortsat ringe ubegrænset til andre fastnet-telefoner.

- Der er et stort firma her i Danmark, man skal igennem først, så der er flere og flere ting, hvor det er billigere at ringe til udlandet end at ringe til Næstved. Logisk er det ikke, siger Thomas Nistrup.

Tele2 ønsker ikke at oplyse, hvor mange kunder selskabet i løbet af det første år har fået på produktet Talk2net.

Allerede sidste år meldte selskabet dog ud om skuffende tilmelding og skød også dengang skylden på TDC, fordi kunderne ofte kan være tvunget til at beholde fastnettelefonen for at få internet.

Telia lancerede i sidste uge et nyt produkt, så fastnetkunder for 99 eller 149 kroner kan ringe ubegrænset til en række lande.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere