Artikel top billede

En dyster Colin Farrell tager kontrol over Gotham City

Det næste kapitel i Batman-sagaen sætter fokus på en af de klassiske superskurke, nemlig The Penguin.

I den anmelderroste biograffilm ”The Batman” fra 2022 spillede han ikke en meget dominerende rolle. Men nu får en af Batmans klassiske fjender sin helt egen serie på Max.

Miniserien The Penguin fortsætter historien fra The Batman, hvor forbryderfamilien Falcone kom ned med nakken. Oswald Cobblepot – også kendt som The Penguin – sætter alt ind på at udfylde det magtrum, som Falcones fald har efterladt.

Ligesom i The Batman er det Colin Farrell, der spiller The Penguin – og at dømme efter traileren ser han ud til at more sig fortrinligt som forbryder.

Colin Farrell er næsten ikke til at genkende bag den store mængde makeup og proteser, der gør ham til The Penguin, og der er generelt ikke meget hyggelig tegneseriestil over affæren.

Ligesom den oprindelige film ser det ud til, at vi skal opleve en dyster og beskidt Gotham City, mens vi følger Oswald Cobblepot og hans vej mod toppen af forbryderverdenen.

Samtidig er det tydeligt, at Falcone-familien ikke har tænkt sig at give op uden kamp, så der bliver uden tvivl masser af intriger og masser af action. Du kan se traileren til The Penguin lige her.

Instruktøren bag The Batman, Matt Reeves, har været involveret i udviklingen af serien, der blev forsinket på grund af manuskriptforfatternes strejke i Hollywood.

Udover Colin Farrell kan vi se frem til at opleve Christin Milioti som Sofia Falcone og Rhenzy Feliz som Victor Aguilar.

Til gengæld er det mere tvivlsomt, om vi får Batman at se i serien, der holder den dystre stil, men tilsyneladende fokuserer mere på Gotham Citys underverden end på storbyens mørke ridder.

Miniserien The Penguin er i første omgang planlagt til at indeholde otte episoder. Det første afsnit lander på Max 19. september.