Artikel top billede

Aktivér din indre prepper: Forbered dig på det værste

Den første danske guide til at håndtere kriser giver gode tips og tricks til dem, der vil forberede sig lidt, før en stor krise eventuelt indtræffer

I mange år var de mest lidt sjove, de amerikanske preppere der forberedte sig på en dystopisk fremtid uden strøm, internet og rent vand.

Men med krig i Europa og et mere og mere usikkert globalt samfund ramt af konflikter og klimaforandringer er mange danskere gået i gang med at forberede sig på at kunne klare sig selv, i hvert fald i nogle dage.

Du kan selv gøre dig klogere på, hvordan du og dine nærmeste kan sikre sig selv under kriser, katastrofer og strømsvigt ved at læse bogen ”Forbered dig bedst på det værste” af sikkerhedsekspert Susanne Skov Diemer.

Og apropos strømsvigt kan bogen naturligvis også købes i fysisk form, så den kan læses i skæret fra din lommelygte med håndsving.

Susanne Skov Diemer er til daglig administrerende direktør i sikkerhedsfirmaet Praesidio Group og er international sikkerheds- og krisespecialist og rådgiver for virksomheder, private og NGO’er.

”Forbered dig på det værste” er en let tilgængelig guide til, hvad du bør have af forsyninger på dit nødlager, og hvordan du overlever alskens krisescenarier.

Den er fyldt med praktiske anvisninger og er som minimum en god mulighed for at diskutere med sine nærmeste, hvordan man kan forberede sig uden at flytte ud i skoven med sin egen generator og et lager af sværtkalibrede skydevåben.

Måske har spejderne ret med deres motto om at være beredt. I hvert fald melder butikker som Spejdersport om et stigende salg af overlevelsesgrej – og med Susanne Skov Diemers bog får man i det mindste grundlag for selv at forberede sig, hvis krisen indtræffer.

Bog: Forbered dig bedst på det værste.

Forfatter: Susanne Skov Diemer.