Artikel top billede

(Foto: VW PR)

Nu kan den elektriske Passat købes: Her er prisen på ID.7

Volkswagens bud på en stor, eldreven firmabil er klar til bestilling.

Volkswagens største personbil i flere årtier, elbilen ID.7, er denne uge i gået i produktion og i kølvandet på denne følger de officielle priser på den lovende elbil fra Tyskland.

Den officielle ID.7 prisliste byder på tre versioner, som alle deler motor og batteristørrelser, men kommer med varierende grad af udstyr.

Grundmodellen bliver ID.7 Pro til 479.995 kroner som leveres med udstyr som 3-zoners klimaanlæg, 15 tommer infotainmentskærm samt den længeste rækkevidde i trioen med 620 kilometers rækkevidde ifølge WLTP-normen.

For 70.000 kroner ekstra køber man sig ind i en særlig ’Pro 75 Years Edition’ jubilæumsversion, som skal markere selskabets 75 år på markedet. Her belønnes man med 360 graders kamera, flere kørselsassistenter, Matrix LED samt ambient kabinebelysning, tonede ruder, komfortsæder og meget mere.

Udstyrslisten er dog mest omfattende på ’Pro 75 Years Edition Max’ til 599.995 kroner hvor man forkæles med luksusprægede detaljer som massagesæder med perforeret betræk, panoramaglastag og lyddæmende glas, adaptiv undervogn, et opgraderet Harman Kardon lydsystem og meget mere. Rækkevidden er dog her reduceret til 607 kilometer.

VW’s største bil

Volkswagen ID.7 er blot fire centimeter fra at være fem meter lang og dermed selskabets længste bil, siden direktørbilen Phaeton dukkede op for tyve år siden- den forsvandt dog igen i 2016.

Det giver gode pladsforhold indenfor god plads til fem, 532 liters bagagerum med lang bagklap og endda 1.586 liters plads, med bagsæderækken nede. Der kan trækkes op til 1.200 kilo på krogen.

Bilen er bygget omkring den reviderede MEB-platform, som også deles med ID.Buzz, men som her får endnu kraftigere motorisering, hvor der diskes op med 286 hestekræfter over baghjulene.

Batteriet er på 77 kWh og er altså god for op til 620 kilometer mellem ladestanderne. Det kan tage imod 170 kW ved hurtigladeren, hvilket gøre at 10-80 procent disciplinen kan klares på 28 minutter.

Et større batteri på 85 kWh er dog også i kortene og skulle sikre op til 700 kilometer mellem lade- og eventuelle tisse-pauser.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere