Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nyt CRM-system vil hjælpe små danske virksomheder i hårde tider

En ny startup, Lime Go, er netop etableret i Danmark, og selskabet vil med et cloudbaseret CRM-system bidrage til, at danske virksomheder kan øge salget i nedgangstider.

Af Lars Bennetzen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Svenske Lime Technologies har netop lanceret et nyt CRM-system i Danmark, i forbindelse med at selskabet lancerer en dansk startup. Begge har fået navnet Lime Go, og målet med det cloud-baserede CRM-system er at hjælpe små danske virksomheder med at finde nye kunder ud fra tidligere adfærd og succes, oplyser Lime Go.

Lime Technologies har været på det svenske CRM-marked siden starten af 1990’erne, og nu investerer de så i Danmark, på trods af at mange andre teknologivirksomheder foretager nedskæringer.

Max Nyman, chef for Lime Go, fortæller at Lime Go er et produkt der passer godt ind i tiden, fordi virksomheder står overfor en vanskelig periode, hvor mange selskaber skal øge deres indsats for at overleve.

”Man skal virkelig gøre en stor indsats for at sikre indtjeningen fremover. Vores opgave er at effektivisere salget og hjælpe virksomhederne med at bruge intelligente data til at finde nye kunder. Lime Go fungerer som en digital salgscoach baseret på 30 års samlet salgserfaring,” oplyser Max Nyman.

I København siden 2014

Med lige over 30 år på det svenske marked, rykker Lime Technologies så nu til Danmark med Lime Go, og AOD PRO spurgte Torsten Bruun, salgschef på Lime Technologies Danmark A/S om årsagen.

”Vi har haft et lokalt kontor med et veletableret team i København siden 2014, og før det havde vi opbygget en dansk kundebase i flere år. Ved at supplere vores eksisterende tilbud og også tilbyde det salgs- og markedsfokuserede Lime Go ønsker vi at nå ud til nye målgrupper og tage kampen op med både lokale og globale CRM-udbydere på endnu flere områder,” siger Torsten Bruun og fortsætter:

”Efter mange år på det danske marked ved vi, at den danske salgskultur er noget helt særligt, hvilket nok gør den endnu mere moden til denne form for innovation end den svenske. Derudover har Lime Go sit sweet spot blandt virksomheder med op til 20 ansatte – en størrelse, der udgør en betydelig del af de danske virksomheder.

Med Lime Go ønsker Lime Technologies at give de danske virksomheder et værktøj skulle hjælpe virksomheder med at blive rigtig gode til at håndtere kunder, så de kan skille sig ud ved at overgå deres kunders forventninger.

Med lanceringen af Lime Go ønsker man samtidig at skalere deres aktiviteter i Danmark endnu mere og nå ud til nye målgrupper.

Brug for det i hårde tider

”I hårde tider som disse er produktet meget aktuelt, da mange virksomheder bliver nødt til at intensivere deres indsats og arbejde mere proaktivt med salg for at overleve. Lime Go fungerer derefter som en digital salgscoach, der sørger for, at det sker,” fremhæver Torsten Bruun.

Lime Technologies oplyser til AOD PRO, at Lime Go – ved at være et onlinebaseret CRM-system – arbejder med algoritmer, der ligesom Netflix og Spotify bygger på anbefalinger, der skabes med algoritmer, maskinlæring og kunstig intelligens.

Det indeholder informationer om 900.000 danske virksomheder, der skal hjælpe med til at jagte nye kunder og skabe et bedre overblik over potentielle markeder.

Til AOD PRO fortæller Torsten Bruun, at med hovedproduktet Lime CRM har selskabet allerede et par hundrede kunder i Danmark, og med det nye Lime Go har man på nuværende tidspunkt en lille håndfuld danske virksomhedskunder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere