Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Adobes PDF-tjeneste bygges ind i Microsoft Office 365

I år er det 25 år siden, at PDF-filen så dagens lys. Nu bliver PDF-tjenester integreret i Microsoft Office-pakken, så man nemt kan se og oprette PDF-filer direkte fra værktøjslinjen i fx Excel, PowerPoint og SharePoint. Samtidig løfter Adobe sløret for en række nyheder på deres e-signaturløsning Adobe Sign, som i dag bruges af 65 pct. af de 100 største amerikanske virksomheder.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Adobe annoncerer i dag en række nyheder og opdateringer i deres Adobe Document Cloud, der gør det muligt at arbejde både smartere og hurtigere.

Adobe Sign, som er en udbredt e-signatursløsning, er blevet dybere integreret med Microsoft Dynamics, og med integrationen af PDF-tjenester til Microsoft Office 365 er det blevet lettere end nogensinde før at arbejde med PDF-filer i Microsofts programmer.

Alle Office 365-brugere med et abonnement på Adobe Acrobat DC Teams og Enterprise-versioner kan nu se, oprette og redigere PDF-filer direkte fra værktøjslinjen i Word, Excel, PowerPoint, OneDrive og SharePoint. Nyheden påvirker 100 mio. månedlige aktive kommercielle brugere af Microsoft Office 365.

Den nye PDF-integration er en udvidelse af partnerskabet mellem Adobe og Microsoft, der blev introduceret sidste år, hvor Adobe Sign blev en del af Office-pakken og gav folk verden over adgang til e-signaturer. Adobe Sign er i dag også Microsofts foretrukne esignaturløsning til erhvervskunder, og mere end 400 organisationer verden over bruger Adobe Sign med deres Microsoft-løsninger.

’’Som førende inden for dokument- og produktivitetssoftware integrerer Adobe og Microsoft nu de bedste cloud-løsninger for at imødekomme behovene hos den moderne arbejdsstyrke,” siger Ashley Still, Vice President og General Manager, Digital Media, Adobe.

Hos Microsoft er man også glade for samarbejdet: "Microsoft og Adobe deler en fælles vision om fremtidens arbejdsplads - en arbejdsplads, der fokuserer på agilitet og samarbejde. Vi er derfor glade for, at Microsoft Office 365-kunder nu har adgang til de bedste PDF-tjenester fra Adobe med de værktøjer, de bruger hver eneste dag," siger Ron Markezich, Corporate Vice President, Microsoft Office 365 hos Microsoft.

Nu kan brugere af Word, Excel og PowerPoint:

• Konvertere Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter til PDF-filer af høj kvalitet, der bevarer skrifttyper, formatering og layout og kan beskyttes med adgangskode.

Nu kan brugere af SharePoint og OneDrive:

• Oprette og se Adobe PDF-filer af høj kvalitet, der bevarer skrifttyper, formatering, layout og kan beskyttes med en adgangskode

• Kombinere flere filtyper, herunder Office, billede, tekst, design og PDF-filer i en enkelt PDF, som du kan bruge til arkivering eller distribution

• Konvertere PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer fra din mobilenhed eller online, mens du bevarer skrifttyper, formatering og layout

Nyheder og opdateringer af Adobe Sign:

• Live på Microsoft Azure. I løbet af de kommende uger vil Adobe Sign være live på Microsoft Azure i USA. Løsningen vil udbredes til andre lande snart.
• Dybere integration med Microsoft Dynamics. Med en re-designet brugergrænseflade kan brugere nu hurtigere navigere i programmet og i kundekontaktoplysninger fra LinkedIn Sales Navigator. Derudover kan kunderne nu automatisere deres salgsprocesser ved at indlejre Adobe Sign i flere Microsoft Dynamics-arbejdsgange.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere