Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Gå ikke ned på netværk til VM - her er den bedste router

Når sport og andet tv-indhold skal streames, så kan dit netværk hurtigt blive en akilleshæl. Sørg for, at du har en router, der kan håndtere hele hjemmets nettrafik. D-Link Mesh COVR-C1203 får en VM Award.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Brugervenlige Mesh-systemer er blevet stigende populære i både Danmark og resten af Europa til at sikre hjemmet et stabilt netværk, hvor du kan gå fra rum til rum uden at få din forbindelse afbrudt, og dette er D-Links første bud på samme type router. Og det må bestemt siges, at firmaet har lykkedes med at skabe et både optisk elegant samt velfungerende og lynhurtigt router-system til hjemmet.

Systemet kan konfigureres via en app, og brugervenligheden er også godkendt. Vi kunne derfor efter en grundig test i et tre-etagers hjem slutteligt konkludere, at”COVR-C1203 er et af markedets mest økonomiske mesh-systemer med tre AC1200-routere, men hører til klassens hurtigste. Selv uden en optimal placering af den ene enhed leverer det totaldækning til tv-streaming på alle etager”samt kvittere med et Alt om DATA Anbefaler.

4,5 stjerner, Anbefaler

Læs testen af D-Link Mesh COVR-C1203 her.

Se hvem der ellers får VM Awards her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere