Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Facebook på vej med nyt dating-univers

Tinder kan se frem til hård konkurrence, når Facebook går ind på markedet for dating. En ny feature skal gøre det muligt at finde kærligheden via Facebook.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Markedet for online dating er blevet kæmpe stort de senere år. Især Tinder-app'en er populær, da man nemt kan se om en single af modsatte køn har fælles interesser. 

Dataerne der bruges i app'en kommer fra Facebook, og nu ser det ud at til at Zuckerberg og co. selv vil have en bid af den kærlighedskage de selv er med at til bage. For Facebook-CEO'en har netop meldt ud, at der er en helt ny dating-feature på vej til det sociale medie. Den skal gøre det muligt at skabe langvarige forhold, og " ikke bare hurtige hoop-ups", som Zuckerberg formulerer det.

Del af den eksisterende app

Den nye features vil blive en del af den eksisterende Facebook-app, men det vil være helt op til dig selv om du vil oprette en dating-profil.

Facebook vil sørge for, at det kun er personer du ikke kender i vejen, du præsenteres for som mulige dates. 

Om Facebook fortsat vil gøre sine data tilgængelige for Tinder og andre konkurrenter, er der ingen melding om, men hvis de trækker dem, kan det blive svært for konkurrenterne at overleve.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere