Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kan du printe Polaroid-fotos direkte fra mobilen

Med Polaroid Insta-Share Printer bag på din Moto Z kan du udskrive dine mobilbilleder i fysisk format, som på et godt gammeldags Polaroid-kamera.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Polaroid-kameraet har fået et gevaldigt comeback de senere år. Glæden ved at stå med et fysisk foto i hånden er vakt igen. Kameraet i mobilen er dog ikke desto mindre det vi bruger mest, men nu kan du faktisk forene de to verdener - den digitale og den analoge.

Motorola har netop introduceret et nyt mod til deres Moto Z-mobiler. Polaroid Insta-Share Printer Moto er simpelthen et lille Polaroid-printer, som på sædvanlig nem facon, klaskes bag på Motorola-mobilen. Så har du et fuldt fungerende Polaroid-kamera, der bruger mobilens kamera til at fange billeder og Polaroid-modulet til at printe dem. Inden du printer kan du tilføje filtre tekst og andet for at gøre billederne mere personlige.

Billederne printes på Polaroid Premium Zink Zero-Ink papir, der, når du hiver papiret på bagsiden, har klister på, så de kan sættes op overalt.

Polaroid Insta-Share Printer er ude i de danske butikker i januar til en pris på 1.299 kroner.

Polaroid Insta-Share Printer Moto. Polaroid Insta-Share Printer Moto.



Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere