Queue-it foretager nu en udskiftning i øverste ledelseslag.
Niels Henrik Sodeman, der har været CEO siden, han var med til at stifte selskabet i sin tid, træder tilbage fra rollen som administrerende direktør.
Hans afløser bliver Jesper Essendrop, der kommer med mere end 25 års ledelseserfaring fra tech-branchen. Han skal nu gå i front for virksomheden, der har haft gevaldig medvind de senere år med sit online køsystem.
Jesper Essendrop tiltræder rollen som vicedirektør 10. oktober, hvorefter han overgår til direktørrollen 1. januar 2023, oplyser Queue-it i en meddelelse.
"Jeg var øjeblikket draget af Queue-it på grund af deres globale position, fantastiske virksomhedskultur og en historie med stærke resultater," siger Jesper Essendrop i meddelelsen.
"Niels (Niels Henrik Sodemann, red.) og de andre medstiftere har udviklet et markedsledende produkt og et førsteklasses support-team, og jeg ser frem til at fortsætte vækstrejsen i de kommende år," tilføjer den nye CEO.
Fortsætter i ny rolle
Selvom der nu skal nyt dørskilt ved direktørkontoret, forlader Niels Henrik Sodeman ikke Queue-it. Han får i stedet nye ansvarsområder.
Ifølge selskabet vil han fortsætte med at være "involveret i forretningen og bidrage med initiativer af strategisk vigtigthed," lyder det.
"Når Jesper (Essendrop, red.) kommer til selskabet vil det bringe en ny dynamik til lederholdet, så jeg kan fokusere på at understøtte vores Queue-it community, drive produktinnovation og arbejde tættere med vores kunder," siger Niels Henrik Sodemann.
Queue-it blev stiftet tilbage i 2010 af Niels Henrik Sodemann, Camilla Ley Valentin og Martin Pronk.
Tilbage i 2020 blev aktiemajoriteten solgt til GRO Capital.
I dag udgøres virksomheden af over 200 medarbejdere, der er fordelt på kontorer i Danmark, USA og Australien.
Voldsomt vokseværk under corona
Danske Queue-it har været på en markant vækstrejse de senere år.
Da coronakrisen indtrådte, var der pludselig tryk på en række private og især offentlige hjemmesider. Det skabte en øget behov for den køløsning, som Queue-it har udarbejdet.
Det gjaldt eksempelvis hjemmesider, hvor man kunne ansøge om hjælpepakker eller booke tid til en coronatest.
Systemet, der fungerer som et virtuelt venteværelse, kan nemlig håndtere mange millioner besøgende på en gang. Løbende bliver brugerne ført ind på sitet, så hjemmesiderne ikke bryder sammen under den store belastning.