It-messe udskudt - udstillere har ikke råd

Slunkne markedsføringsbudgetter hos en række af de store udstillere har fået arrangørerne af den årlige industrielle it-messe Teknik & Data i Odense til at udskyde messen på ubestemt tid. Arrangørerne afviser dog, at manglende tilmeldinger er årsagen til udskydelsen. "Vi vil bare gerne have dem alle med," lyder det.

En række udstillere fattes penge til at deltage på den årlige it-messe Teknik & Data, og messearrangørerne har derfor på opfordring fra flere udstillere valgt at udskyde afholdelsen af messen .

- Der skal markedsføringskroner til, og som vi alle ved har både it-branchen og industrien haft det temmelig skidt i de senere år. De skal jo kunne forsvare deres omkostninger, påpeger direktør Ingelise Alsø fra Danske Fagmesser.

På grund af den økonomiske afmatning har en række af de faste udstillere på messen bedt arrangørerne om udsætte Teknik & Data, så udstillerne fortsat har mulighed for at deltage.

- Det har vi så haft en dialog med udbydere og udstillere om, og samtidig har vi tænkt nogle nye tiltag til messen, siger messe-direktøren.

Ny dato afsløres om et par uger

Hun forventer, at kunne offentliggøre en ny dato og nogle nye tiltag for messen inden for 14 dage, men vil ikke afsløre om udsættelsen er på måneder, kvartaler eller år. Traditionelt har messen været afholdt i februar måned.

Ingelise Alsø afviser, at messen er aflyst på grund af for få tilmeldinger. En udskydelse gør bare messen mere lønsom, mener hun.

- Der vil uden tvivl komme flere tilmeldinger, når vi nu udskyder messen, men det er ikke sådan at vi ikke kunne have gennemført messen i februar. Vi vælger blot at følge ønsket fra messens faste udstillere, siger Ingelise Alsø.

Teknik & Data har årligt haft omkring 200 udstillere på en IT-messe, der er den eneste i Skandinavien med fokus på industriel IT.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere