Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk sælger igen aktier for én milliard dollar: Alligevel stiger hans ejerandel i Tesla

Verdens rigeste mand sælger endnu engang ud af sine enorme ejerandel i Tesla. Elon Musk har igen valgt at sælge ud af sine Tesla-aktier for et større milliardbeløb.

Elon Musk har over de seneste uger solgt Tesla-aktier for mere end 95 milliarder danske kroner, og nu fortsætter Tesla-direktøren med at sælge ud.

Senest har Elon Musk solgt yderligere 934.090 til en samlet værdi på godt én milliard dollar eller 6,57 milliarder danske kroner.

Men på trods af hans seneste milliardsalg sikrer Elon Musk sig alligevel en stor portion nye aktier til en pris på bare 6,24 dollar stykket. Det er et brandudsalg sammenlignet med den nuværende aktiekurs, der lyder på 1.088,47 dollar.

Det skyldes en aktieoption fra 2012, der sørger for at Tesla-direktøren får mulighed for at købe 1,6 millioner aktier i selskabet for den lave kurs.

Dermed sikrer Elon Musk sig en markant større ejerandel end han tidligere har haft. Med handlen sidder Elon Musk nemlig på mere end 177 millioner Tesla-aktier. I forrige kvartal lød hans ejerandel på 170,5 millioner aktier.

I løbet af de seneste uger har Elon Musk ellers solgt ud for et stort milliardbeløb af sine Tesla-aktier af flere omgange.

Pengene Tesla-direktøren har fået ud af selskabet skal i høj udstrækning bruges til at betale en større skattegæld, som Elon Musk skal betale.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere