Artikel top billede

Streaming: Når verdens ledeste karatetræner uddeler håndmadder

Sæson fire af den underholdende Cobra Kai byder på et gensyn med alle de gamle kendinge fra Karate Kid – og en helt ny überskurk.

I foreningsarbejde kan små uenigheder som bekendt let bliver personlige. Hvilket er årsagen til, at selv fredsommelige forsamlinger med fokus på open source, havearbejde eller fuglekiggeri kan blive revet i stykker af fløjkampe.

Det er dog trods alt de færreste Linuxfans, der deler nyrehug og cirkelspark ud til den næsvise kasserer.

Men sådan er det altså i Cobra Kai, hvor et stadig mere broget persongalleri bogstaveligt talt kæmper for at få konkurrerende karateforeninger ned med nakken – også uden for dojo’en.

Men hvorfor er det nu værd at bruge tid på? Helt enkelt fordi serien trækker næsten hele persongalleriet og alle konflikterne fra de oprindelige 80’er-film om Karate Kid op til nutiden. Det er formidabelt underholdende, og vi har da også skrevet om Cobra Kai før.

Sæson fire får premiere på Netflix den 31. december. Så har man behov for lidt at pleje nytårstømmermændene med, så er det en mulig kandidat.

Fra allerførste episode af første sæson var konflikterne trukket skarpt op mellem Daniel LaRusso og hans gamle ærkerival Johnny Lawrence. Ligeledes blev deres respektive børn og børnenes kammerater også rodet ind i balladen, blev venner, uvenner, kærester, ekskærester, dødsfjender og hvad de nu ellers fandt på.

Så dukkede Johnnys lede træner John Kreese op fra fortiden, og i sæson fire får han selskab af den endnu mere skruppelløse og blodtørstige Terry Silver.

Derfor er Johnny og Daniel nødt til at slå pjalterne sammen for at forhindre, at den lokale ungdom bliver alt for voldsparate på den ikke-autoriserede måde.

Cobra Kai er for øvrigt blevet særdeles populær, har høstet både ros og Emmy-priser, og Netflix har allerede annonceret, at der også kommer en sæson 5.

Se traileren til Cobra Kai sæson fire 4 her.

Titel: Cobra Kai / Kan streames på Netflix. Sæson fire får premiere 31. december




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere