Artikel top billede

Tradeshift i Danmark under tvangsopløsning på grund af sløseri: “En pinlig affære for os”

Tradeshifts danske afdeling har begået en kapitalbrøler, så selskabet nu er under tvangsopløsning.

Det danske milliardselskab Tradeshift er havnet i en overordentlig pinlig affære.

Firmaets danske afdeling Tradeshift ApS har hverken afleveret sit regnskab til tiden eller reageret på en rykker fra Erhvervsstyrelsen, så nu er selskabet under tvangsopløsning. Det skriver Finans.

“Det er en pinlig affære for os. Hvis man ikke afleverer regnskab til tiden, får man en besked fra Erhvervsstyrelsen om at gøre det. Den besked har vi overset i vores e-Boks, og når det sker, bliver man sendt til tvangsopløsning. Vi har ikke haft styr på processerne internt. Det er der ved at blive rettet op på,” siger en af Tradeshifts tre danske stiftere og nuværende driftsdirektør, Mikkel Hippe Brun til Finans.

Tradeshift ApS skulle have afleveret sit 2018-regnskab senest 31. maj, og selskabet fik i juni en advarsel via eBoks.

Problemet med 18-regnskabet er ifølge Mikkel Hippe Brun nogle lønomkostninger, som ikke har været afstemt med Tradeshifts finansfunktionen i Bukarest.

Tradeshift arbejder nu sammen med selskabets advokat, revisor og finansfunktionen på at komme af med den ubehagelige status som et selskab under tvangsopløsning.




IT-JOB

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS

Nitor Energy A/S

IT Infrastructure Specialist

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Junior Softwareudvikler til ejendomsvurderinger - Lyngby
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere