Artikel top billede

Facebook indkaldt til senatshøring: Skal forklare sig om ny kryptovaluta

Det amerikanske senat indkalder Facebook til høring, efter selskabet har meddelt, at det planlægger at lancere sin egen kryptovaluta.

Det amerikanske senat indkalder Facebook til høring, hvor selskabet skal forklare sig over for senatets særlige bank-komite.

Høringen skal finde sted 16. juli, og den kommer alene til at handle om Facebooks kommende kryptovaluta, Libra, som selskabet for få dage offentliggjorde planer om.

Det kan du læse mere om her: Facebook løfter sløret for sin egen kryptovaluta: Her er valutaen, der skal gøre Facebook til kæmpespiller på finansområdet

Facebook-valutaen har fået en række store økonomier til at reagere - ikke mindst G7-landene, hvilket du kan læse mere om her:

Ifølge Reuters vil senats-høringen komme til at fokusere på detaljer i Libra-projektet samt forskellige privacy-temaer.

Netop privacy har været en del af diskussionen omkring Facebook, siden det kom frem, at selskabet i forbindelse med det seneste amerikanske præsidentvalg udleverede data til britiske Cambridge Analytica om bruger-vaner.

Det kan du læse mere om her: Store lande reagerer omgående på Facebooks nye kryptovaluta: Kan få konsekvenser

Facebook har tidligere meddelt, at selskabet ser frem til at besvare spørgsmål om projektet fra de amerikanske lovgivere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere