Artikel top billede

Ny plan kan være på trapperne: Apple vil udbetale enorme 612 milliarder kroner til sine ejere

Apple kan være på vej med en række gigantiske udbetaling til sine ejere, som - måske - kan se frem til at skulle dele mindst 612 milliarder kroner over de kommende år.

Apple kan være på trapperne med en rekordstor udbetaling på mindst 100 milliarder dollar - 612 milliarder kroner - til sine aktionærer.

Sådan lyder vurderingen fra en række analytikere i Financial Times forud for offentliggørelsen af Apples regnskab i morgen tirsdag.

Ifølge analytikerne skal den rekordstore udbetaling ikke mindst fungere som et slags plaster på såret overfor investorer, som er bekymrede over den globale afmatning i smartphone-salget.

Det kan du læse mere om her: Mobilsalget falder for første gang nogensinde: To producenter haler kraftigt ind på Apple og Samsung

Apple har i årevis været et af de selskaber i verden, som har ligget inde med flest penge.

Det kan du læse mere om her: Vild rekord: Apple har 1,7 billioner kroner kontant på bankbogen - hvad skal der ske med alle de penge?

Selskabet meddelte for et par måneder siden, at det havde planer om at reducere mængden af kontanter (dengang 163 milliarder dollar) i kølvandet på USA’s præsident Donald Trumps nye skatteregler.

Og det er altså størstedelen af denne cash pile, som analytikere nu forventer, at Apple over de kommende år gradvist vil udbetale til aktionærerne.

Læs også:

Apple skruer kraftigt ned for iPhone X-produktionen: Forbrugerne synes den er for dyr

Apple og Facebook løber fra skatte-regningen: Danmark går glip af fem milliarder kroner om året




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere