Artikel top billede

Her er Razers første smartphone til gamere med helt ny type skærm

Gamer-brandet Razer har udgivet sin første smartphone kaldet Razer Phone, som byder på særligt to interessante funktioner. Blandt andet en meget særlig type skærm.

Razer er mest kendt for sit gaming-tilbehør i lysende neongrøn, men nu er selskabet også klar til at gå ind på smartphone-markedet.

Razer Phone er navnet på Razers første smartphone, der udspringer af opkøbet af selskabet Nextbit tidligere i år.

Den er udstyret med den samme lynhurtige Snapdragon 835-processor som de fleste andre topmodeller på markedet, men med et særligt kølesystem, der skal holde telefonen kold, når du spiller krævende spil på den.

Ligeledes er telefonen også udstyret med 8 GB RAM, hvor de fleste smartphones har enten 4 eller 6 GB.

Unik skærm

Det er særligt skærmen, der er telefonens trækplaster.

Den måler cirka 5.7 tommer og har en opløsning på 1.440 x 2.560 pixels af typen LCD.

Det er ikke den kontraststærke OLED-type, men til gengæld byder skærmen på en dynamisk opdateringsfrekvens.

Almindelige smartphones har en fast framerate/opdateringshastighed på 60 Hz (billeder i sekundet), men ligesom Apples iPad Pro 10,5 kan Razer Phone tilpasse skærmens opdateringshastighed.

Ser du på et stillbillede, er opdateringshastigheden lav og strømbesparende, men bevæger du dig rundt i systemet eller spiller spil, stiger opdateringshastigheden helt op til 120 Hz.

Alting - både animationer, scrolling på nettet og tilpassede spil - ser markant mere flydende og velfungerende ud uden det mindste "motion blur" eller hakkende animationer.

Blandt andet vil Tekken, Arena of Valor og Final Fantasy 15 (mobile) være optimeret til telefonens nye skærm.

God lyd

Razer Phone har desuden et noget firkantet design. Den er muligvis en diamentral modsætning til Samsungs bløde S8’er, og Razer Phone har store kanter over og under skærmen.

Razer har dog udnyttet pladsen og tilføjet nogle gedigne højttalere, der understøtter Dolby Atmos. De kan altså både spille højt og præcist.

Telefonen har dog ingen audio-port, men der medfølger en adapter med indbygget DAC, der er certificeret af THX, et verdenskendt lydselskab, som Razer tidligere har opkøbt.

Dertil kommer et 4.000 mAh-batteri, to kameraer, en med vidvinkeloptik (f/1.75) og en med zoom-opik (f/2.6).

Den har desuden 64GB lagerplads og plads til et microSD-kort op til 2 TB.

Razer Phone kommer til salg i Danmark via 3 med en pris på 750 euro - knap 5.500 kroner.

Læs også:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere