Fra kæmpe opgraderings-projekter til små, men hyppige opdateringer.
Det er konsekvensen af Microsofts nye Windows 10.
Her er selskabets strategi at levere opdateringer og nye funktioner hen ad vejen frem for som store service packs og fulde Windows-versioner, der udgives med års mellemrum.
Det er en model, der tidligere har kendetegnet Windows-universet, men som der nu laves om på med Windows 10.
Og selvom mange, hyppige opdateringer i teorien kunne føre til mere stress for it-cheferne og deres medarbejdere i it-organisationen, så er det ikke tilfældet.
Det skriver vores kolleger på det britiske CIO, der har talt med en række it-chefer om emnet.
"Historisk set var dine Windows-opgraderinger disse massive projekter - skiftet fra WIndows 95 til XP og fra XP til Windows 7," forklarer it-chefen fra Alaska Airlines, Veresh Sita.
"Nu skifter vi til en mere evolutionær, organisk tilstand, hvor jeg ikke behøver at opgradere hele virksomheden til en ny 'stack'," fortæller han.
Læs også: Nu kommer den første store Windows 10-opdatering: Det kan du vente dig
Grundlæggende kan Microsofts nye Windows-strategi beskrives som Windows-as-a-service. Konceptet kendes også fra Office 365 og de fleste andre Microsoft-produkter efterhånden.
Konkret betyder service-konceptet, at nye funktioner og sikkerhedsopdateringer rulles ud løbende, som vi også kender det fra de mange apps på smartphonen.
Netop fordi Microsoft efterhånden kører med denne strategi hele vejen rundt, er risikoen for at der opstår problemer med, at et system ikke fungerer sammen med et andet, også minimeret, mener it-chefen fra Alaska Airlines.
It-chef Dave Finnegan fra Orvis forklarer samtidig, at han vurderer, at de løbende forbedringer og nye funktioner betyder, at det bliver lettere at få medarbejderne til at tage løsningerne i brug.
"Der er ingen tvivl om, at det her er den bedste model - det er afklaret. Det er i virkeligheden et spørgsmål om, hvordan vi indfører det," siger Dave Finnegan, selvom hans arbejdsplads ikke er i gang med Windows 10 endnu.
Større opdatering på vej til Windows 10
CIO UK skriver også, at øvelsen for mange it-chefer nu er at finde ud af at agere i en verden, hvor mange medarbejdere eksempelvis også forventer at kunne opgradere til en ny iOS-version, når den frigives.
Læs også: Skal du hoppe på Microsofts store opgraderings-tog?
Clay Johnson, der er it-chef hos GE Power and Water, siger, at han regner med at begynde Windows 10-udrulningen i første kvartal 2016, mens it-chefen hos virksomheden Splunk, Declan Morris, også er i gang med at teste systemet.
Også sidstnævnte ser service-konceptet som en positiv udvikling for Windows, men peger dog samtidig på, at man skal have processerne på plads, så man sikrer, at virksomhedens applikationer fungerer hele tiden.
Der er allerede leveret flere mindre opdateringer til Windows 10 fra Microsofts side, og nu er den første større opdatering til systemet også på trapperne - den kan du læse om her.
Læs også:
Skal du hoppe med på Microsofts store opgraderings-tog?
Nu kommer den første store Windows 10-opdatering: Det kan du vente dig
Skal du hoppe på Microsofts store opgraderings-tog?
Holder påstanden? En Mac kræver langt mindre support end en Windows-maskine
Edge kæmper en benhård kamp - men Microsoft tøver alligevel med vigtig browser-funktion