Det hele begyndte torsdag 18. april 2013, hvor hjemmesiden Tvindalert.com blev udsat for et stort DDoS-angreb, hvor mindst 50.000 forespørgsler haglede ind hvert sekund.
Og nu har den kritiske Tvind-hjemmeside været nede i snart to uger.
TDC, der hoster siden, valgte kort efter det første DDoS-angreb at lukke helt ned for Tvindalert.com.
"Vi kan bekræfte, at der 18. april lidt efter klokken 13 var unormal høj aktivitet rettet mod den omtalte hjemmeside. Det tvang os til at lukke for trafikken af hensyn til de andre kunder," siger Povl Damstedt Ramussen, kommunikationsrådgiver hos TDC.
"Vi synes, at det er ærgerligt, men vi har i dette tilfælde måttet tage hensyn til de mange andre kunder."
Derudover vil TDC ikke komme nærmere ind på detaljerne om angrebet.
Hvis du kunne tilgå den nedlagte hjemmeside, ville du her, ifølge hjemmesideejerne, finde et kæmpe materiale fra 10-15 års research om Tvind-imperiet og dets påståede ulovligheder.
Samtidig fungerer siden som et journalistisk værktøj for interesserede parter i hele verden.
Men alt det har altså ikke været muligt at tilgå siden 18. april.
Det er meget atypisk
Situationen er noget speciel, selv om der i den seneste tid har været adskillige DDoS-angreb mod danske hjemmesider.
"Det her er et meget atypisk tilfælde. Traditionelt er det jo ikke mindre kunder på et almindeligt webhotel, der bliver ramt af de her angreb. Det plejer at være de helt store kunder, som derfor også har et helt andet sikkerhedsapparat, der gør dem bedre rustet," lyder det fra Povl Rasmussen.
Frede Jakobsen, der er en af journalisterne bag hjemmesiden, har tidligere fortalt, at TDC har foreslået dem at komme over på en cloud-løsning. Men det er ikke nødvendigvis en brugbar løsning for folkene bag hjemmesiden. Læs her hvorfor.
Vi er gået i dialog med kunden
TDC forklarer, at man er gået i dialog med folkene bag websitet om at finde en løsning på problemet.
"Vi er i gang med at se på forskellige løsninger. Men det er ikke noget, vi vil gå nærmere ind i - både af hensyn til kunden, men også i forhold til sikkerheden," siger Povl Damstedt Rasmussen.
Derudover vil TDC ikke komme nærmere ind på den konkrete sag.
"Vi udtaler os generelt ikke om konkrete kundeforhold, så vi vil derfor henvise til kunden for yderligere informationer."
Sagen er allerede blevet meldt til National IT-Efterforskningscenter, NITES, der gerne skulle have flere informationer klar i slutningen af ugen.
Tilbage står hjemmesidens ejer stadig med en mærkelig smag i munden, for hvad skal man gøre, hvis angrebet ikke stopper?
Læs mere om Frede Jakobsens frustrationer her.
Læs også:
Dansk hjemmeside i knæ: Hvad skal vi dog gøre?