Få apps kan bryste sig af, at flere end 700.000 brugere står i kø for at få lov at bruge den.
Men det er tilfældet med den nye mail-app Mailbox til iPhone.
Ifølge folkene bag app'en har det været nødvendigt at oprette en venteliste, hvor brugerne løbende får adgang for at undgå overbelastning af Mailbox' servere.
Er allerede min favorit-app
Den store interesse for Mailbox skyldes, at den allerede før lanceringen er blevet udråbt som den app, der skal frelse e-mailen, der ellers er blevet lagt for had af flere og flere mennesker.
Og efter at have brugt app'en i fem dage kan jeg konstatere, at det er med god grund, at Mailbox har fået dette skudsmål.
På rekordtid har den udviklet sig til min favorit-app, og den har stort set erstattet min iPhones standard mail-app.
Mails kan drive dig til vanvid
Jeg er langt fra en af dem, der modtager flest mails i løbet af en dag. Men på trods af det kan min indbakke stadigvæk drive mig til vanvid.
Min indbakke fungerer ofte som en stor rodet liste med arbejdsopgaver.
Nogle gange sender jeg mails til mig selv om ting jeg skal huske. Andre gange får jeg mails fra kolleger, familie, venner eller offentlige myndigheder, der minder mig om, at jeg skal huske at udføre forskellige arbejdsopgaver.
Men ofte ender det med, at store bunker af ulæste mails hober sig op, og sted i bunken af læste (såvel som ulæste) mails gemmer der sig ofte vigtige mails, som jeg har glemt at svare på.
Indbakke bliver til en todo-liste
Men med Mailbox bliver det lettere at få overblik over min indbakke, der bliver forvandlet til en effektiv og overskuelig todo-liste.
Når der kommer en ny mail, kan jeg lynhurtigt tage "action" på den og få den ud af verden.
Hvis jeg med det samme kan spotte, at den seneste mail blot er et nyhedsbrev, som jeg ikke gider læse, kan jeg lynhurtigt arkivere eller slette mailen ved at swipe til højre på touchskærmen.
Men app'ens helt store glansnummer er, at den kan 'snooze' mails.
Det vil sige, at hvis jeg modtager en mail, som jeg ikke har tid til at læse, så kan jeg fjerne den fra indbakken og få den til at dukke op igen på et tidspunkt, hvor jeg har bedre tid til at læse den.
Modtager jeg fredag eftermiddag en mail, som jeg ikke har tid til at svare på, "swiper" jeg blot til venstre og vælger, at mailen skal forsvinde fra indbakken og først dukke op igen mandag morgen.
Her er Mailbox' største ulempe
I alt kan man vælge mellem otte forskellige snooze-indstillinger.
Jeg kan vælge, at mailen skal komme tilbage senere samme dag, i næste måned - eller på et tidspunkt, som jeg helt selv vælger.
Det er også muligt at flytte rundt på rækkefølgen i de mails, der ligger i indbakken, så det ikke nødvendigvis er den seneste mail, der ligger øverst. I stedet kan det være den mail, der er vigtigst.
Viser ikke antal ulæste mails
I modsætning til andre mail-apps oplyser app'ens ikon ikke om antallet af ulæste mails i indbakken.
I stedet viser den antallet af uhåndterede mails.
Det betyder, at tallet ikke falder, selv om jeg har læst samtlige mails i indbakken.
Tallet bliver først mindre, i det øjeblik jeg håndterer mailen. Det vil sige, hvis jeg vælger at arkivere, slette eller snooze mailen, og takket være swipe-funktionen rammer man lynhurtigt en flow-tilstand.
Flowet tilfører app'en et element af gamification, hvor det er et mål hele tiden at holde indbakken nede på nul.
You're all done
Når du har håndteret samtlige mails, mødes du af en tom indbakke med teksten "You're all done." Teksten ledsages desuden af et udvalgt foto fra Instagram, der skifter hver dag.
Forbered dig dog på, at du skal gennemgå en lang række mails, når du åbner Mailbox første gang, da alle de mails, du har i din indbakke, skal håndteres før, du er i bund. Hos mig var der tale om flere tusinde mails. Heldigvis kan man vælge at arkivere alle mails på én gang.
Det største problem med Mailbox er dog, at app'en indtil videre kun findes til iPhone, hvor det ikke er muligt at erstatte Apples standard mail-app fuldstændigt.
Har droppet Apples mail-app
Jeg har dog valgt at flytte Apples mail-app væk fra min iPhones dock, hvor Mailbox i stedet har overtaget pladsen. Jeg har desuden sørget for, at det nu kun er Mailbox (og ikke Apples mail-app), der henter nye mails ned på telefonen.
Men klikker du på et link til en mailadresse på en hjemmeside, vil det desværre stadigvæk være iOS' mail-app, der åbner - og det kan du ikke ændre på. Det samme gælder, hvis du eksempelvis vil maile et billede direkte fra din iPhones fotoalbum.
Herudover skal du også være opmærksom på, at Mailbox indtil videre kun virker med Gmail og Google Apps.
Download Mailbox her.
Læs også:
9 smarte fif: Bliv en mail-haj på din iPhone
10 trick: Undgå at e-mails forpester dit liv