Artikel top billede

Denne mand skal stå i spidsen for it i Region Syddanmark

Region Syddanmark har fundet en ny it-direktør. Han er manden, der skal sikre en smidig sygehusdrift i Sønderjylland og på Fyn.

Læs også:
Masseflugt fra regionerne: Top-CIO'er siger op på stribe

Top-chef: Derfor smutter top-CIO'er fra regionerne

Sønderjylland og Fyn har fået en ny mand i spidsen for it-afdelingen.

Det er Søren Lindgaard, som skal være chef for Regional IT, der er én af de to overordnede it-afdelinger i Region Syddanmark.

Afdelingen har ansvaret for at servicere og drive it-løsningerne i regionen.

Søren Lindgaard starter sit nye arbejde den 1. marts.

Han overtager jobbet fra den nuværende it-direktør Jan Topp Rasmussen, der forlader stillingen for at blive it-direktør i Skat.

Søren Lindgaard kommer fra en stilling som direktør for TDC's IT Delivery, men han arbejdede det meste af 2012 som midlertidig leder i Region Syddanmarks it-udviklingsafdeling, så han er ikke helt fremmed over for opgaverne i Syddanmark.

Det er da også et af argumenterne for at ansætte ham.

"Søren Lindgaard har været med til at definere og beskrive vores it-stab, og derfor har han et indgående kendskab til den måde, som vi gerne vil arbejde på. Det gør ham til et oplagt valg, og derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at han sammen med resten af it-staben vil kunne løse opgaven til stor tilfredshed for vores sygehuse, institutioner og funktioner i regionshuset," siger regionsdirektør Mikkel Hemmingsen om ansættelsen.

Ansvar for sygehusdriften

De primære arbejdsopgaver vil være, at servicere regionens fem sygehusenheder samt en lang række sociale institutioner.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde i afdelingen i 2012, og jeg har ikke været i tvivl om, at jeg gerne ville tilbage. Vi står i afdelingen med et kæmpe ansvar, som vi skal leve op til, og det er jeg ikke i tvivl om, at vi kan honorere, siger Søren Lindgaard.

Den nye it-direktør har tidligere arbejdet i virksomheder som TDC, B&O og Dansk Supermarked.

Læs også:
Masseflugt fra regionerne: Top-CIO'er siger op på stribe

Top-chef: Derfor smutter top-CIO'er fra regionerne




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere