Artikel top billede

Nu kommer Office-pakken til Android, iPhone og iPad

Nu bliver det lettere at arbejde på din smartphone og tablet. Office-pakken til Android, iPhone og iPad er på trapperne.

Rygterne om en iPhone og iPad-udgave af Microsoft Office-pakke begyndte at svirre for knap et år siden.

Men skal vi tro det amerikanske teknologi-medie The Verge, ser rygterne nu langt om længe ud til at blive til virkelighed.

Ifølge The Verge bekræfter flere kilder med viden om Microsofts planer for Office-pakken, at en lancering af Microsoft Office til iPhone, iPad og Android-enheder er nært forstående.

iOS-udgave til februar

Efter al sandsynlighed vil lanceringen ske i starten af 2013.

IOS-udgaven vil blive lanceret først i februar eller starten af marts, mens Android-version vil komme til maj.

The Verge skriver, at den mobile udgave af Office-pakken vil komme i en gratis udgave, hvor det kun er muligt at åbne og læse Office-filer på enheden. Du kan dog også få mulighed for at redigere i dokumenterne, men det kræver, at du tegner et abonnement på Microsofts cloud-tjeneste Office 365.

På trods af dette vil funktionaliterne følge The Verges kilder dog langt fra matche dem, som du finder i en fuld udgave af Microsoft Office.

Ønsker du en tablet med en fuld udgave af Office-pakken, ser Microsofts egen Surface-tablet og lignende Windows-tablets derfor stadigvæk ud til at være den eneste mulighed.

Microsoft har tidligere afvist rygter

Allerede i februar sidste år hørte vi dog de første rygter om den kommende mobile udgave af Office-pakken.

På daværende tidspunkt var det den amerikanske iPad-avis The Daily, der hævdede, at en af avisens journalister havde haft lejlighed til at prøve en iPad-version af Microsoft Office.

Avisen bragte også et billede, der angiveligt forestillede en iPad-udgave af Microsoft Office. Microsoft var dog efterfølgende været ud og bestride billedets ægthed, men virksomheden ønskede dog sidste år hverken at be- eller afkræfte rygtet om, at Office-pakken var på vej til iPad eller iPhone.

Senest har en software-chef for Microsoft i Tjekkiet for få uger siden været ude og bekræfte planen om, at Office er på vej til iOS og Android. Kort tid efter måtte Microsoft i USA dog afvise den tjekkiske software-chefs udmeldinger som værende "upræcise oplysninger".

Læs også:

Stor forvirring: Er dette Microsoft Office til iPad?

Anmelderne: Derfor er Microsofts Surface en lunken omgang




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere