Artikel top billede

Chrome hullet som en si: Google lukker 14 huller

Google betaler hackere hundretusindevis af kroner for at have fundet huller i Chrome.

Google har lukket 14 sårbarheder i Chrome.

I samme ombæring har Google udbetalt godt en kvart million kroner i dusør til de hackere, der har fundet sårbarhederne.

Sikkerhedsopdateringen til Chrome 17 er den anden af slagsen siden browseren blev lanceret 8. februar.

Alle 14 sårbarheder har fået betegnelsen 'high,' der er Googles næst-alvorligste kategori for sårbarheder.

Fire dusørjægere

De 14 sårbarheder er blevet fundet af fire dusørjægere, der hver især har modtaget 96.000 kroner i dusør for deres opdagelser.

Hertil kommer, at Google samtidig overrakte tre af dusørjægerne en særlig anerkendelse på 55.000 kroner for deres "vedholdende og ekstraordinære arbejde," som det hedder.

Der er imidlertid endnu flere sikkerhedspenge at hente hos Google.

Selskabet nemlig stillet i alt en million dollar - 5,6 millioner kroner - på højkant til sikkerheds-folk, der kan fremvise udnyttelse af hidtil ukendte sårbarheder i Chrome.

Google vil eksempelvis betale 340.000 kroner for en "full Chrome exploit" - altså en fuld hacking af Chrome på Windows 7, der alene udnytter sårbarheder i Chrome.

Selskabet vil desuden lægge 225.000 kroner for hver udnyttelse af enkelt-sårbarheder i Chrome samt godt 110.000 kroner for hacking af Chrome uden at anvende specifikke sårbarheder i browseren.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere