Artikel top billede

HP og VMware-forhandlere må løbe spidsrod i Las Vegas

HP og VMware har ved et tilfælde valgt at holde deres årlige konference på præcis samme tidspunkt i Las Vegas. Det betyder, at også danske forhandlere får travlt med at koordinere for at nå at deltage begge steder.

Spillebyen Las Vegas forvandler sig i næste uge til et sandt it-forhandlermekka.

Både HP og VMware har nemlig valgt at placere deres årlige partnerkonference i netop denne uge. For de forhandlere, der både samarbejder med HP og VMware, bliver det derfor en uge i logistikkens og krydsløbets tegn.

Hverken HP eller VMware har ifølge amerikansk CRN ønsket at kommentere på, hvordan det kunne ske, at de, med deres langvarige samarbejde, kunne finde på at placere konferencerne på præcis samme tidspunkt. Men begge producenter har udsendt udtalelser om, at de nu arbejder sammen om planlægningen.

»Det var et tilfælde, at vi begge valgte de samme datoer for vores konferencer. Men da vi fandt ud af det, begyndte vi at samarbejde for at sikre koordineringen. VMware er en værdsat partner, og vi er opsatte på at bidrage til at sikre to succesfulde konferencer,« lyder det i en meddelelse fra HP.

Fra Danmark deltager KMD, 2waysit og Danoffice i HPs konference, mens blandt andet Klestrup Partners, Axcess, Magirus, Atea og Arrow er i Las Vegas med VMware.

»Jeg vil tro, at nogen af de partnere, vi har med, også løber over og kigger lidt hos HP. Det er der ingen problemer i overhovedet, vi har jo et godt samarbejde,« lyder det fra VMwares nordiske partnerchef Thomas Christensen, der selv deltager sammen med omkring 75 partnere fra Norden.

De to konferencer bliver afholdt et par kilometer fra hinanden. HP tager udgangspunkt i Aria Resort and Casino, mens Venetian/Palazzo hotel danner rammen for VMwares konference.

Ifølge de to producenter vil der også blive afholdt en række fælles begivenheder og fester.

Ifølge amerikansk CRN afholdes HPs konference normalt i slutningen af marts eller begyndelsen af april, mens VMwares konference som nu afholdes i midten af februar.

CRN dækker løbende begivenhederne fra Las Vegas.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere