Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Amazon: Kør cloud gratis hos os i et år

Virksomheder kan teste cloud gratis i et år så længe forbruget ikke overstiger 750 timer per måned.

Computerworld News Service: Som virksomhed kan man nu gratis køre Windows Server i Amazons cloud i op til 750 timer per måned ved brug af Amazon Web Services Free Usage Tier, oplyser selskabet.

Hermed kan virksomheder, der kører applikationer på Windows Server, prøve Amazons cloud uden omkostninger, påpeger Amazon.

Brugerne kan vælge fra en række af prækonfigurerede Amazon Machine Images med Microsoft Windows Server 2008 R2.

Disse Windows Server-images kører på en såkaldt micro-instance eller virtuel server med 613 megabyte hukommelse og understøttelse af 32 såvel som 64 bit.

Free Usage Tier blev lanceret i 2010 men har indtil videre kun været tilgængelig med Linux.

Nu kan man som virksomhed køre begge styresystemer i op til 750 timer per måned i et helt år.

Derefter må man betale et abonnement, der starter på 0,02 dollar (cirka 12 øre) per time for Linux og 0,03 dollar (cirka 18 øre) per time for Windows.

Hvis forbruget overstiger den nævnte begrænsning, må man som bruger også have penge op af lommen.

Hvis to instances af Windows Server 2008 R2 for eksempel har været aktive i 400 timer hver i løbet af en enkelt måned, så har brugeren haft et samlet forbrug på 800 timer, hvoraf de 750 timer er gratis, men de resterende 50 timer koster standardprisen.

Dette gratis tilbud inkluderer desuden en begrænset anvendelse af Amazons load balancer, storage services (S3 og Elastic Block Store) samt databasen SimpleDB.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere