Artikel top billede

Folio 13 vil indeholde en skærm på 13,3 tommer, veje 1,5 kilo og være 1,8 centimeter tyk.

HP afslører sin første ultrabook til forretningsbrug

HP vil sælge ultrabook'en Folio som en "bro mellem ens personlige og professionelle liv", eftersom den kombinerer forbrugerprodukternes design med den sikkerhed, som forretningsfolk efterspørger.

Computerworld News Service: Hewlett-Packard har netop introduceret sin første ultrabook til forretningsbrug, med batterilevetid på ni timer, solid-state drev og en sikkerhedschip, der beskytter data i e-mail og informationer på harddisken.

Udrulningen kommer mindre end en måned efter virksomhedens udmelding om, at den helt sikkert ikke vil afvikle forretningsenheden Personal Systems Group (PSG), der står for pc'er, smartphones og tablets.

HP har tidligere talt om at evaluere mulighederne for den forretning.

I denne uge har virksomheden desuden udvidet sin ultrabærbare linje af notebook-pc'er til forbrugere med HP Pavilion dm4, inklusiv en Beats Edition.

Teknologien Beats Audio er udviklet af HP i samarbejde med kunstneren og produceren Dr. Dre og leder af Interscope Geffen A&M Records og medgrundlægger af Beats, Jimmy Lovine, fortæller virksomheden.

HP har desuden introduceret de bærbare computere Envy 15, Envy 17 og Envy 17 3D, som bliver sat til salg i USA 7. december.

Den nye ultrabook HP Folio kommer også til salg 7. december og vil koste fra godt 5.000 kroner.

Den vil indeholde en skærm på 13,3 tommer, veje 1,5 kilo og være 1,8 centimeter tyk.

HP fortæller, at den nye computer vil køre med de seneste Intel Core-processorer, dog uden at tilbyde flere detaljer end det, og at den kan konfigureres med en række Microsoft Windows 7-styresystemer, og heriblandt Windows 7 Professional.

Den inkluderer desuden et solid-state drev med 128 gigabyte storage.

Mindre tilbehør

HP forsøger at positionere HP Folio som "broen mellem ens personlige og professionelle liv", eftersom den kombinerer det industrielle design, som man finder på forbruger-produkter, med den sikkerhed og brugbarhed, som forretningsbrugerne efterspørger.

Folio med TPM (Trusted Platform Module) Embedded Security chip kommer efter planen på hylderne til januar. TPM er en specifikation til indlejret sikkerhed i chip, som bliver implementeret i en chip på bundkortet.

Virksomheden har fokuseret på at reducere mængden af tilbehør, som for eksempel de strøm-adaptere, der bliver brugt af forretningsrejsende. En række porte, og heriblandt til Ethernet, eliminerer behovet for forskellige dongles, siger HP.

HP skal efter planen offentliggøre regnskabet for fjerde kvartal 21. november.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere