KMD vil sælge SAP til den private sektor

KMD satser helhjertet på at sælge lønmodul til ERP-systemet SAP til det private erhvervsliv. Partneraftaler med de store danske SAP-huse skal sikre, at der er konsulenter nok til rådighed. Senest har KMD indgået partnerskab med Novo Nordisk IT.

KMD bevæger sig ind på markedet for SAP-komponenter til private virksomheder.

Kommuneleverandøren forsøger dermed at bygge videre på succesen med at sælge sit lønsystem, der bygger på den tyske ERP-leverandørs software, til landets kommuner.

KMD har indgået partnerskaber med en række danske SAP-huse, der skal implementere KMD's SAP-komponenter. Mellem partnerne er IBM, Ementor og SAP Danmark. Senest har KMD lavet en partnerskabsaftale med Novo Nordisk IT.

Partnerne levere KMD's komponent til lønberegning i SAP-systemer til deres kunder. Den kan indbygges i eksisterende SAP-systemer.

- Det har været vigtigt for os at få nogle stærke partnere med stor erfaring i SAP-systemer. Egentlig har vi selv kompetente konsulenter inden for SAP-området, men de er alle sammen fuldt optagede af at implementere lønsystemet OPUS ude i den offentlige sektor, siger Jan Hesthaven, der styrer KMD's SAP-forretning.

Den første kunde er allerede i hus, og det er såmænd ingen ringere end SAP Danmark, som selv benytter systemet. Desuden har det danske SAP-selskab taget KMD's lønberegner med i porteføljen af komponenter, som er godkendt til personalestyring.

Århus Oliefabrik har ligeledes købt nettolønberegneren, og KMD oplyser, at tre andre erhvervskunder er i fuld gang med at implementere systemet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere