Artikel top billede

SEC Datacom på støt kurs med millionoverskud

Hvis der er krise, er det ikke noget, der afspejler sig i det seneste årsregnskab fra SEC Datacom, som viser, at distributøren trods de hårde tider kan hive næsten to millioner kroner hjem på bundlinien - især på grund af enedistributionsaftale med EMC.

Satsning på storage og sikkerhedsprodukter sikrer value-distributøren SEC Datacom et flot 2008/2009-regnskab med overskud på 1,9 millioner kroner før skat. Selvom overskuddet kun er halvt så stort som året før, er direktør og hovedaktionær Lars Zinglersen tilfreds med resultatet, som placerer SEC datacom som en af de velkonsoliderede aktører indenfor it-distribution.

Lars Zinglersen ønsker ikke at oplyse den præcise omsætning, men nøjes med at fortælle, at den ligger »i underkanten af 300 millioner kroner«, hvilket svarer til en fremgang på 20-25 procent i forhold til året før. Lars Zinglersen forventer oven i købet at omsætningsfremgangen vil fortsætte på samme niveau i indeværende regnskabsår.

»Vi har fået en række A-brands ind det seneste halvandet år, som har betydet kraftig vækst. Det har været vores strategi gennem flere år, som vi har valgt at fastholde trods krisen. Vi har trådt på speederen, og det har været vores held, at vi valgte at satse på ekspansion. Havde vi ikke gjort det , havde vi nok haft det lige så svært som alle andre i branchen,« siger Lars Zinglersen, som samtidig fortæller, at SEC Datacom i det sidste halve år siden regnskabsafslutningen har genereret et overskud på omkring fire millioner kroner.

SEC Datacom blev sidste foråret udpeget som enedistributør af storageprodukter fra EMC, og det er ifølge Zinglersen den væsentligste forklaring på fremgangen. Samtidig har distributøren udvidet medarbejderstaben med en 30 procent, så der i dag er ansat 45 medarbejdere.

»Vi har lagt mange kræfter i at op- og udbygge EMC-kanalen i Danmark og herunder realisere vores vision om at skabe et supportcenter med certificerede specialister, der hjælper EMCs kunder, partnere og forhandlerne. Derfor er det glædeligt, at dette arbejde bærer frugt nu,« siger Lars Zinglersen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere