Apple på vej med forhandlernet til SKI

Modsat de andre vindere af SKI's rammekontrakt havde Apple ikke fra start af tilkendegivet om der skulle benyttes forhandlere eller ej. Apple oplyser nu, at der både skal sælges direkte og indirekte over SKI-aftalen

I sidste måned kom Mac'en med på SKI's spiseseddel over computere og tilbehør, som de offentlige kunder kan købe til rabatpris.

Det skete med afslutningen af udbudsrunden over SKI's rammekontrakt for computere og tilbehør i december 2004. Her var Apple den ene af fem vindende pc-leverandører.

Direktør Kenneth Nielsen hos Apple Danmark oplyste dengang til CRN, at Apple vil benytte en kombination af direkte og indirekte salg over kontrakten

Men SKI kunne ikke bekræfte over for CRN, at Apple havde anmeldt et forhandlernet til SKI - på linie med de andre leverandører. Apple havde ganske enkelt ikke anmeldt at ville benytte forhandlere, lød det fra SKI.

Kenneth Nielsen holder dog fast i, at Apple har tænkt sig at anvende forhandlere, men vil også sælge direkte.
"Vi vil benytte et mix. Det kommer an på setup'et," lyder det hemmelighedsfuldt fra Apples direktør.

Han vil ikke uddybe, hvad planerne er eller oplyse, hvem af Apples forhandlere, der får lov at være med til at levere computere og tilbehør til det offentlige over SKI-rammaaftalen.

IT-forhandleren Caslons salgsdirektør Finn Damgaard afslører dog, at Caslon skal være én af forhandlerne af Apple-produkter over SKI.
"Ja vi har skrevet under på en aftale med Apple om det og vi skal faktisk til møde på tirsdag og høre næmere om sagen," siger Finn Damgaard.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere