Artikel top billede

Microsoft headhunter Lawsons danske landechef

(Korrigeret 19. april 2011, kl. 10.53) Lawsons danske landechef, Marianne Lindhard Moe, tiltræder 1. juni som chef for Microsofts danske Dynamics-forretning.

Microsofts kanaldirektør Erik Kaae har hyret 51-årige Marianne Lindhard Moe som ny chef for Microsoft Dynamics-forretning. Hun afløser Lars Nygaard, som fremover skal stå i spidsen for server og tools.

Marianne Lindhard Moe, der tiltræder sit nye job 1. juni, kommer til Microsoft med mere end 20 års erfaring med ERP-markedet, hvor hun i 1989 startede i sin fars firma - Lindhard Computer Systems. Senere har hun været områdedirektør for Ementor Danmark. De seneste seks år har hun været ansat i Lawsons danske afdeling – heraf de seneste to år som landechef og administrerende direktør.

Hos Microsoft får hun ansvaret for hele Dynamics-produktlinien fra C5 over NAV, AX til CRM.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere


Compliance Day 2024: Faret vild i regulativer og direktiver? Få overblik over dem alle

Få et overblik over, hvordan du holder din virksomhed og organisation compliant uden at overimplementere og dermed undgår at bruge unødige ressourcer. Du får desuden indsigt i en række digitale værktøjer, som kan give dig ro i maven og hjælpe dig i dit arbejde med at holde virksomheden compliant på alle punkter.

30. oktober 2024 | Læs mere