Den kreative salgschef

Ugens it-profil er salgsdirektør hos Philips. Lisbeth Sandager har arbejdet 10 år for producenten, men ville gerne udnytte sine kreative sider.

Lisbeth Sandager, salgsdirektør, Philips Consumer Electronics, er 40 år og bor sammen med Paolo i Sørup ved Fredensborg. Sammen har de to børn, Christopher på tre og Alexander på et år.

Hvad holder du mest og mindst af ved it-branchen?
Jeg arbejder primært med Radio/TV branche, når det er sagt, oplever IT branchen og Radio/TV branchen en sammensmeltning på flere punkter. Dette gør at produkterne og branchen er under konstant udvikling, hvilket er spændende og udfordrende.
Tendensen med øget fokus på pris frem for kvalitet og funktioner er kedelig for branchen.

Hvad er du mest stolt af i din karriere?
At det er lykkedes mig at finde en virksomhed, hvor jeg glæder mig til at komme på arbejde, og hvor jeg er blevet "spottet" til at varetage et meget interessante job.

Kan du fremhæve en enkelt person, der har betydet meget for dig?
Mine forældre der har lært mig at være ærlig og kæmpe for det som jeg tror på. En tidligere Philips chef i Consumer Electronics, Søren Holmbom, som var god til at udfordre mig og dermed var medvirkende til at skabe min "forretningsstil". Lene Espersen har også været lidt af en rollemodel, idet hun (som jeg) "startede familie" på et betydningsfuldt tidspunkt i karrieren.

Hvis du kunne gå tilbage i tiden og ændre hele din karriere - hvor ville du så være i dag?
Jeg er glad for den vej jeg har valgt, og fortryder bestemt ikke mit karrierevalg. Jeg har dog altid interesseret mig meget for psykologi, og kunne godt se mig selv som psykolog/"livs-coach".

Hvis du var økonomisk uafhængig og kunne vælge frit - hvilket job ville du så have?
Jeg kunne godt forestille mig at arbejde for en humanitær organisation som UNICEF eller Red Barnet. Det må være yderst tilfredsstillende at kunne medvirke til at gøre verden en lille smule bedre. Jeg kunne også godt tænke mig at udforske nogle af mine kreative sider og bl.a. teste mine evner med en pensel, dvs. kunstmaler. Jeg maler lidt i fritiden og holder meget af at se farver og former udvikle sig på lærredet. Et liv som globetrotter kunne også være attraktivt. Det ville være skønt at kunne rejse rundt og opleve verden sammen med mine børn og partner.

Hvorfor?
Verden har så mange spændende ting at byde på: smuk natur, kultur, mad osv. som jeg gerne ville have tid til at udforske.

Hvad er den største trussel mod din del af branchen?
At branchen til tider fokuserer så meget på prisen, at forbrugeren ikke altid rådes til at købe det produkt, som bedst dækker behovet. Der har vi som leverandører et stort ansvar med hensyn til træning af forhandlere og egne medarbejdere, så vi bedst muligt kan afdække forbrugernes behov.
Pris-erosionen, kan være med til at underminere indtjeningsgrundlaget i branchen. Men det kan vi forhåbentlig "udvikle os ud af" via spændende nye produktinitiativer, som kan trække priserne i den anden retning.

Hvordan takler du arbejdspres?
Jeg kan godt lide en hektisk hverdag, holder af at have travlt. Jeg er god til at prioritere mine arbejdsopgaver, og forsøger at skære "unødvendige" ting ned til et minimum.

Hvordan kobler du af?
Primært sammen med min familie og mine to børn, som er knaldgode til at adsprede mig.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere