Artikel top billede

Superoffice i Danmark fordobler partneradgang med Visma-aftale

Norske Visma dropper eget CRM-modul for at satte på samarbejde med ligeledes norske Superoffice. Dansk Superoffice-direktør jubler over aftalen.

Superoffice og Visma er mest været kendt for fejden mellem de to karismatiske stiftere Øystein Moan og Une Amundsen. Det er dog fortid. Visma er storaktionær i Superoffice og nu har Visma droppet sin egen CRM-løsning til fordel for at gå ud med Superoffice.

»Det åbner op for rigtig mange kunder i Norden, som vi nu kan komme ind på,« siger Kim Toft Madsen, der er dansk direktør for Superoffice.
Han glæder sig samtidig over, at aftalen giver ham adgang til en række Visma-partnere i Danmark.

»Det er godt for mig. Jeg får fordoblet min partnerkanal,« konstaterer Kim Toft Madsen.

Ligesom Visma er Superoffice op imod Microsoft. Og også her mener han, at det nye partnerskab med Visma er en fordel.

»Man kan sige, at kunder, der har valgt Visma allerede en gang har fravalgt Micorsoft. Det giver alt andet lige bedre muligheder for os,«’ siger han.

Kim Toft Madsen mener også, at aftalen er til fordel for Visma, fordi CRM-markedet ikke synes påvirket i særlig grad af finanskrisen.

»I det hele taget går det godt både for Visma og os lige nu. Så jeg ser to vindere af denne aftale,« siger Kim Toft Madsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere