Microsoft klar med gratis multitouch-programmer

Selv om Microsoft kalder multitouch for en af de vigtigste nye funktioner i Windows 7, har der manglet både skærme og programer. Nu er der en pakke med gratis spil og applikationer.

Nu kan alle Windows 7-brugere med en multitouch-skærm downloade en gratis pakke med spil og applikationer, der udnytter mulighederne for at bruge flere fingre samtidig til f.eks. at bevæge objekter rundt på skærmen.

Microsoft Touch Pack for Windows 7 indeholder tre spil og tre Microsoft Surface applikationer, som alle indeholder forskellige multitouch-funktioner.

Pakken er omtalt i den officielle Windows blog. Microsoft fremhæver multitouch som en af de vigtige nye funktioner i Windows 7, men indtil nu mangler der både skærme og programmer, som understøtter teknologien.

Den blev annonceret for et helt år siden og har indtil nu kun været tilgængelig for computer-producenter, som har installeret den på nye Windows 7 computere. Pakken bruges blandt andet på Sony Vaio L eller HP Touchsmart 600 modeller.

Men nu kan alle altså downloade pakken. Den indeholder blandt andet spillet Blackboard, hvor man skal tegne sin egen maskine på en tavle, Garden Pond, hvor en papirfigur skal flyttes rundt i en dam, og Rebound, hvor man skal styre kugler med fingrene.

Der er også et 3D-verdenskort, Surface Globe, hvor man kan rotere en globus med sine fingre, Surface Collage, hvor man kan flytte rundt på billeder, og Surface Lagoon, der simulerer fisk.

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere