Softwaredistributør fyrer Adobe

Efter et år med den skandinaviske distribution af Adobe og Macromedia har Trigono fået nok: Fortjenesten er for lille.

(opdateret) »Det er umuligt for os at levere nogen form for værdi i forbindelse med distributionen af Adobes produkter, for fortjenesten er for lille og dermed er agenturet uinteressant.«

Sådan lyder den kontante melding fra Trigonos direktør, Geir Larsen.

At Trigono med fyringen mister en anseelig omsætning bekymrer ham mindre.

»Hvis man omsætter for mange millioner men kun tjener nogle få tusinde kroner på det, kan det jo være lige meget,« siger han.

Trigono, der trådte ind på det danske marked i 2005 gennem opkøbet af Attention Software, fik den skandinaviske kontrakt med Adobe for et år siden i forbindelse med sidstnævntes opkøb af Macromedia. Aftalen udløb pr 1. december, og den var ifølge Geir Larsen så dårlig, at Trigono har valgt ikke at forlænge den.

Den nordiske softwaredistributør er ifølge direktøren i gang med at skille sig ud som value-add distributør snarere end boksflytter.

»Trigono har bevæget sig hen mod repræsentation med markedsføring og distribution for softwareproducenter, som efterspørger vores tjenester for at skabe tydelig merværdi både for forhandlere og brugere. Vores aktiviteter ligger ikke på linje med den strategi som Adobe følger,« siger Geir Larsen.

Ud over Trigono har Adobe i Danmark benyttet sig af Ingram Micro, Tech Data og Norsoft.

Adobes nordiske kanalansvarlige Morten Blixt oplyser, at selskabet ikke agter at erstatte Trigono med en ny distributør.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere